Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe En çok Fenerbahçe konuşuldu

En çok Fenerbahçe konuşuldu

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Fenerbahçe'nin adı geçti.

En çok Fenerbahçe konuşuldu

Medya takip ajansı Interpress tarafından hazırlanan raporda, Sarı-Lacivertli takımın Süper Lig maçlarında aldığı sonuçlar ile Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin'in gündeme geldiği haberler başta olmak üzere tüm spor dalları dahil 10.925 haber ile ilk sırada yer aldığı belirlendi. İkinci sırada, Avrupa UEFA Ligi'nde ve Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş 10.235 haberle bulunurken, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray'ın ise 9.251 haberle üçüncü sırada bulunduğu belirlendi.

Aynı araştırmada Trabzonspor geride kalan kasım ayı boyunca yayınlanan 8.963 haberle dördüncü sırada yer aldığı "Ayın Takımları" listesinde, Bursaspor'un 5.303 haberle beşinci olduğu saptandı. T. Konyaspor, G. Birliği, Eskişehirspor, Kasımpaşa, G.Antep, Sivasspor, Başakşehir ve K. Erciyesspor'un da toplamda 2 bin haberi geçtiği belirlendi.

AZİZ YILDIRIM BİRİNCİ, İBRAHİM HACIOSMANOĞLU İKİNCİ

Geride bıraktığımız Kasım ayında spor kulüpleri başkanları da yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelirlerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 1.031 haberde yer aldığı ortaya çıktı. İkinci sırada Trabzonspor Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 844 haber ile gündeme gelirken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 623, Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat'ın da 611 haberle spor sayfalarında yer aldığı saptandı.

Haberin Devamı