Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Dünya Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Son 16 turu maçları ne zaman? 2022 Dünya Kupası çeyrek final, yarı final ve final tarihleri!

Dünya Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Son 16 turu maçları ne zaman? 2022 Dünya Kupası çeyrek final, yarı final ve final tarihleri!

2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Turnuvada A ve B gruplarında maçların tamamlanmasının ardından ilk eşleşmeler belli oldu. Maçlarını tamamlayan gruplarda üst tura yükselen takımlar belli oluyor. Futbolseverler, son 16 turu eşleşmeleri ve hangi ülkelerin karşı karşıya geleceğini araştırıyor. Peki, Son 16'ya kalan takımlar hangileri? Dünya Kupası son 16 turunda hangi ülkeler eşleşti? Son 16 turu maçları ne zaman? 2022 Dünya Kupası çeyrek final, yarı final ve final tarihleri!

Dünya Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Son 16 turu maçları ne zaman? 2022 Dünya Kupası çeyrek final, yarı final ve final tarihleri!

Katar’da gerçekleştirilen Dünya Kupası’nda A ve B gruplarında maçlar tamamlandı. Maçların tamamlanmasıyla son 16 turunda da ilk eşleşmeler belli oldu.

SON 16'YA KALAN TAKIMLAR HANGİLERİ?

A Grubu'nda Katar'ı 2-0 mağlup eden Hollanda, 7 puanla grubunu lider bitirdi.Son müsabakada Ekvador ile kader maçına çıkan Senegal, rakibini 2-1 mağlup etti ve 6 puanla grup ikincisi oldu.

B Grubu'nda Galler'i 3-0'la geçen İngiltere, 7 puanla liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. İran ile final niteliğinde bir maça çıkan ABD ise rakibini 1-0'la geçti ve 5 puanla grup ikincisi oldu.

İŞTE DÜNYA KUPASI SON 16 TURU EŞLEŞMELERİ VE MAÇ TARİHLERİ

Hollanda - ABD - 3 Aralık

İngiltere - Senegal - 4 Aralık