Gazete Vatan Logo
Futbol Dudak uçuklattı

Dudak uçuklattı

F.Bahçe basketbol takımının istediği 27 yaşındaki oyun kurucunun maliyeti dudak uçuklattı

Dudak uçuklattı

Lester Bo McCalebb, Kanarya'dan yılda 3 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat istedi. M.Siena'nın talep ettiği 1.5 milyon Euro da eklenince maliyeti 10.5 milyon Euro'yu buluyor.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Kemal Dinçer'in, 'Bo McCalebb'le görüşüyoruz' açıklamasından sonra tüm sarı-lacivertli taraftarların heyecanla beklediği ABD asıllı Makedon oyun kurucu, Kanarya'dan resmen servet istedi. Roko-Leni Ukic ve Morris O'Neal Finley'nin takımdan ayrılmasıyla yıldız oyun kurcunun peşine düşen ve McCalabb'de karar kılan F.Bahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla yaptığı ilk görüşmeden istediği sonucu alamadı.

Sarı-Lacivertlilerin takımın başına getirdiği Simone Pianigiani'nin Montepaschi Siena'dan öğrencisi olan McCalebb, Kanarya'yla yaptığı ilk görüşmede senelik 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme istedi. Ayrıca 27 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibi de bonservis ücreti olarak 1.5 milyon Euro talep ediyor. Yani oyuncunun F.Bahçe'ye 3 yıllık maliyeti toplam 10.5 milyon Euro'yu buluyor.

PAZARLIK SÜRÜYOR

Sarı-Lacivertli yöneticilerin ısrarla kadroya katmak istediği ABD asıllı Makedon guardla pazarlıklarını sürdürdüğü, hem kulübü hem oyuncunun istediği rakamda indirime gidilmesi halinde transferin gerçekleşebileceği bildirildi.

Hatırlanacağı üzere Kanarya daha önce kadrosunu Banvit'ten Barış Ermiş ve Panathinaikos'tan Orta Afrikalı Romain Sato ve ABD'li Mike Batiste'le takviye etmişti.

Haberin Devamı