Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Domagoj Vida'ya son gün teklifi!

Domagoj Vida'ya son gün teklifi!

Roma Kulübü, Hırvat stoper için daha önce yaptığı 8.5 milyon euroluk resmi teklifi dün 10 milyon euroya yükseltti ancak siyah-beyazlı yönetim transferin son günü gelen bu öneriyi geri çevirdi.

Domagoj Vida'ya son gün teklifi!

Burak Yılmaz, Isimat Mirin ve Muhayer Oktay’dan sonra Shinji Kagawa’yı renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Roma’nın resmen talip olduğu Domagoj Vida takımda kaldı. İtalyan kulübü, başarılı futbolcu için önceki gün siyah-beyazlılara yaptığı 8.5 milyon euroluk teklifi 10 milyon euroya çıkardı. Kartal’da transferin son günü olması nedeniyle Vida’nın satışına onay çıkmadı. Hırvat oyuncunun takımda kalmasını isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in, “Teknik olarak Vida’nın gitmesine izin veremem ama ekonomik olarak kulüp menfaati söz konusu ise yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Takımda en yüksek ücret kazanan oyuncularından biri olan ve bu yüzden Vida’nın gitmesini isteyen yönetimin de başka bir stoper bulamadığı için sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı. Maaş konusunda uzun süredir ödeme yapamayan siyah-beyazlılar bu nedenle Vida’dan gelecek olan bonservis bedeline umut bağlamıştı. Beşiktaş Yönetimi’nin, tecrübeli oyuncuyu Çin pazarı 28 Şubat’a kadar açık olduğu için teklif gelmesi halinde buraya da gönderilebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

(Milliyet)