Gazete Vatan Logo
Futbol Diagne'de resmi açıklama! Ayrılık...

Diagne'de resmi açıklama! Ayrılık...

Galatasaray'da geçen sezonki gol istatistiğine rağmen camiada hayal kırıklığı yaratan isim Diagne konusunda resmi açıklama geldi.

Diagne'de resmi açıklama! Ayrılık...

Sarı kırmızılı yönetim ile görüşen Senegalli golcünün menajeri D’Avila, “Zorluk çıkarmayacak. Gitmeyi o da çok istiyor. İtalya ve İngiltere’de oynama arzusu var” dedi. Sarı-kırmızılılar da Avrupa kulüpleri için indirime gitti, bonservisini 13 milyon euro belirledi.

Galatasaray’da Mbaye Diagne’den bu kez yüzleri güldüren bir haber geldi. Senegalli futbolcu, menajeri ile aracılığıyla sarı-kırmızılıları rahatlatan bir mesaj gönderdi.

Golcü oyuncunun transferinde aracılık yapan menajer Willam D’Avila’nın, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Diagne zorluk çıkarmayacak. Gitmeyi o da çok istiyor. Kafasında bir takımlar planlar var. İtalya ve İngiltere’de oynama arzusu var. Bu yönde çalışmalarımız olacak” dediği öğrenildi.

Diagne için 15 milyon euro şartı ortaya koyan Galatasaray Yönetimi, Avrupa’ya transferi olması durumunda ise indirime gitme kararı aldı.Sarı-kırmızılılar, Avrupa’dan bir takım bulunması halinde 13 milyon euroyu kabul edecek. Ancak 15 milyon euroluk sınır Avrupa dışında yine geçerli olacak.

Haberin Devamı

Türkiye’de birçok önemli transferde etkin bir rol oynayan William’ın, Diagne’yi Premier Lig veya Seri A’ya pazarlaması bekleniyor. Galatasaraylı yetkililer bunun mümkün olan en kısa sürede olmasını arzu etti.