Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dev maç öncesi skandal hata!

Dev maç öncesi skandal hata!

İngiliz basını, Beşiktaş-Arsenal maçı öncesi büyük bir hataya imza attı

Dev maç öncesi skandal hata!

Express gazetesi, Beşiktaş-Arsenal maçının kilit eşleşmelerini incelerken bir skandala imza attı.

19 Ağustos günü Şampiyonlar Ligi Playoff ilk maçında Beşiktaş, Arsenal’i konuk edecek. Haliyle İngiliz basınının ilk gündem maddesi Arsenal.

Express gazetesi de üç kilit eşleşme ile maçı incelemek isterken adeta eline yüzüne bulaştırdı. Kilit eşleşmeleri Escude-Alexis Sanchez, Jermaine Jones-Aaron Ramsey ve Demba Ba-Koscielny özelinde inceleyen Express’in Beşiktaş’tan ayrılan iki oyuncuyu hesaba katması skandal olarak nitelendirildi.

(Eurosport)

Reşit Akçay'ı hatırlattı
2013-2014 sezonunda Trabzonspor'un bir dönem hocalığını yapan Mustafa Reşit Akçay da buna benzer bir gafa imza atmıştı. UEFA Avrupa Ligi ön eleme D.Minsk maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Akçay, rakibin etkili oyuncularını sayarken Dimitrig Sychev'den söz edince, Belaruslu bir gazeteci devreye girerek bu futbolcunun Lokomotif Moskova takımına transfer olduğu uyarısında bulundu. Bunun üzerine Akçay, "Zaman çok kısıtlı, rakibi etüt etmek için fazla süremiz yoktu. Ben açıkcası son maçlarda oynamadığını görünce sakatlığı olduğunu düşünmüştüm" karşılığını verince salonda bulunan yabancı gazeteciler arasında gülüşmelere yol açtı.

Haberin Devamı