Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Derbide yine rekor kırarız'

'Derbide yine rekor kırarız'

Beşiktaş yönetimi, pazartesi günü oynanacak olan G.Saray derbisine taraftarların büyük bir ilgi göstermesini bekliyor...

'Derbide yine rekor kırarız'

Siyah-beyazlı idareciler, 76 bin kişi kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı’nın tamamen dolacağına inanıyor. Kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak, VATAN’a yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“18 bin kombine kart sattık. Derbi için şu ana kadar satılan bilet sayısı da 6 bin civarında. Pazartesi günü şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimizden biri olan G.Saray ile karşılaşacağız. Bu maçta taraftarımızın daha önce kırdığı seyirci sayısı rekorunu egale edeceğine eminiz.

YAKLAŞIK 3 yıldır mabedimizden uzak, göçebe gibi mücadele veriyoruz. Ülkenin her yanında oynadığımız maçlarda bizi yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımız, inanıyorum ki bu önemli maçta da bir kez daha yanımızda

olacak ve şampiyonluk yolunda

emin adımlarla yürüyen takımlarının en büyük destekçisi olacaklardır.

‘GÖNÜL İSTERDİ Kİ...’

ARTIK bir an önce Kartal’ın tırnaklarıyla inşa ettiği yuvasına kavuşmasını istiyoruz. Gönül, iç sahadaki derbileri sezonun ikinci yarısında evimizde oynamamazı ve taraftarımızın bu maçlarda desibel rekorları kırmasını isterdi ancak maalesef fikstür böyle oldu.

Haberin Devamı

G.SARAY ile oynayacağımız maç, belki de yeni stadımıza çıkmadan önce başka bir statta oynayacağımız son derbi olacak. Devre arasına lider girmek ve G.Saray ile aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Derbi pazartesi akşamı oynanacak olmasına rağmen taraftarımızın, tribünleri tamamen doldurup diğer takım taraftarlarından nasıl farklı olduğunu göstereceğinden şüphem yok.”