Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Daha sakin bir Emre izleteceğim'

'Daha sakin bir Emre izleteceğim'

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu basın toplantısı düzenledi.

'Daha sakin bir Emre izleteceğim'

MAÇLARDAKİ agresif hareketleri yüzünden F.Bahçe taraftarının yüreğini sık sık ağzına getiren Emre Belözoğlu, yeni sezonda camiaya daha sakin olacağının sözünü verdi. Şampiyonluk şanslarıyla ilgili de iddialı açıklamalar yapan kaptan, yeni transfer Deiego Ribas hakkında da bakın neler söyledi:

"SAHA içi profilim eleştirilebilir ancak çok çetin bir mücadeleye girmeyeceğim, daha oturaklı bir Emre olmayı planlıyorum. İnşallah her maçı kazanırız da ben de sakin sakin oynarım. Rekabetçi bir yapım var. İdmanda, tatilde, evde oyun oynarken de iddialı bir yapım var. Bunu nefret ya da ilişkileri kopartacak gibi yapmam. Dışarıda çizdiğim profil değil benim aile içindeki profilim önemli.

HERKES bize karşı farklı oynayacak, bu çok net. Ligin en büyük favorisi olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Geçen sene önce içeride oynamıştık, önemli maçları bu sene dışarıda oynuyoruz, bakalım ne olacak? Kimine göre 4. yıldız, kimine göre başka rakamlar var. G.Saray'la olan rekabetimiz ligi daha tatlı hale getirecektir. Ümit ediyorum geçen seneden devam eden grafiğimizi sürdürüp başarılı olan taraf biz oluruz.

Haberin Devamı

'DIEGO GÜÇ KATTI'

OYNADIĞIM süre içinde herkes kadar görev yapmaya çalışıyoruz. Diego ’nun bizim takımımıza çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Takım arkadaşlarımızla ona destek oluyoruz. Futbol iyi futbolcularla daha iyi oynanır. Onun gelmesi bize güç kattı. Diego kadar olmasa da iyi oyuncularımız vardı. Ben de ayağına hakım futbolcunun olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimizi anladığımızda insanlara güzel futbol izlettirebiliriz. ”

‘Kafalara takunya atmıyoruz’
"ESKİDEN takımlarda papaz oyuncular vardı. Biz onların masalarına oturamazdık kolay kolay. Ama artık o devirler geride kaldı. Ancak takım içinde hiyerarşinin oluşması önemli. Büyük takımlarda o takıma aidiyet hisseden futbolcuların kaptan olması gerekiyordu.
GENÇLİĞİMİZDE kendimize çok da iyi bakmıyorduk. Daha çok adale sakatlığı yaşıyorduk. Geçen sene bileğim kırılınca 2.5 ay uzak kaldım. Ben biraz daha geç öğrendim profesyonel yaşamayı. Tek hedefim istikrarı yakalamak. Ersun hoca da çok yoruyor bizi. Bunun meyvelerini sene içinde alacağız.”
‘Yeni formalar bela oldu!’
"YENİ formalar bizim başımızın belası oldu çünkü herkes arayıp forma istiyor. 6 yıldır F.Bahçe forması giyiyorum. 23 Temmuz 2008 ’den bu yana gördüğüm en iyi üçlü forma. Taraftarımızın desteği bu sene daha da güzel formalarla başarılı olacağız.
BİZ de parayla gidip alıyoruz formaları. Maaşı alıp, tekrar başkana vereceğiz gibi görünüyor (Gülüyor). Her zaman çubuklu forma benim favorimdir. ”

Haberin Devamı