Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Carlos: Artık basın toplantısına girebileceğim

Carlos: Artık basın toplantısına girebileceğim

Geçtiğimiz sezon sportif direktör olarak görülen Roberto Carlos Pro Lisansını aldığını şöyle duyurdu:

Carlos: Artık basın toplantısına girebileceğim

LİSANS sorunu nedeniyle geçtiğimiz sezon kağıt üzerinde sportif direktör olarak görülen Roberto Carlos, sonunda teknik direktörlük belgesini elde etti. Yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde sürdürdüğü antrenmanlarla hazırlanan Sivasspor'da teknik direktör Carlos dün mutlu haberi verdi... 20 gün önce katıldığı Pro Lisans kursunun ardından artık teknik direktör olarak takımın başında olacağını belirten Brezilyalı teknik adam gelecek sezon ve yeni transferlerle ilgili de şunları söyledi:

"PRO Lisans sorunum çözüldü artık. Basın toplantılarına teknik direktör olarak katılabileceğim. Lisansımı başka bir ülkeden İspanyolca olarak aldım. Brezilya oldukça uzak ve o yüzden de daha yakın bir ülkeden lisans aldım.

Daha lige epey bir süre var. Önümüzde uzun bir hazırlık dönemimiz var. Hazırlık maçlarımızda olacak. Ama önemli olan, herkesin güzel ve keyifli bir şekilde çalışması. Şu an için en önemli şey bu.

YABANCI transferi için yönetimimizle görüşeceğiz. Onlarla bu konuyu masaya yatıracağız ve kulübümüz için en iyisi ne olacaksa ona göre yabancı transferinde de bir şeyler yapmaya çalışacağız.

Haberin Devamı

YALÇIN Ayhan da yeni transferimiz. Hoş gelsin, sefa gelsin. Kendisine teknik heyet olarak başarılar diliyoruz. O tip büyük oyuncular bizim tarafımızdan her zaman iyi bir şekilde karşılanır zaten.

F.BAHÇE'NİN Ümit Kurt ile ilgilendiğini duyuyorum. Tabi bunun bir bonservis bedeli olur. Eğer o bonservis bedelini öderlerse, F.Bahçe oyuncumuzu alabilir."