Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Caner konusunda duygusal olamam’

‘Caner konusunda duygusal olamam’

Fikret Orman, çapraz bağı kopan Caner Erkin’in bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili sorya bu cevabı verdi:

‘Caner konusunda duygusal olamam’

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, sezon başında Inter’den kiralanan ve aşil tendonu kopunca sezonu kapatan Caner Erkin’in bonservisini almak gibi bir gündemleri olmadığını söyledi. Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı seçiminde Ntvspor’a konuşan Orman, “Biz duygusal bir ülkeyiz. Duygusal hareketler yapıp duygusal beklentiler içine giriyoruz. Ben de duygusal yapıdayım ama yaptığım işte duygusallığa yer yok. Benim görevim kulübün menfaatini korumak.

CANER’İN uzun süreli sakatlığı var. Bunu zaman içinde değerlendireceğiz. Şu anda bizim için önemli olan futbol, basketbol, hentbol ve diğer takımlarımızın sezonda başarılı olmaları ve onları finanse edebilmemiz. Bütün işimiz bunun üzerine. Ona konsantreyiz” dedi.

‘KEŞKE OLMASAYDI AMA...’

CANER Erkin’e nazar değdiğini söyleyen Orman, “Şanssızlık ancak futbolda olan şeyler. Bazılarının çaprazı kopuyor, bazılarının da Demba Ba’nın kırıldığı gibi ayağı kırılıyor. Keşke olmasaydı. Geniş bir kadromuz var. Ona göre hareket edeceğiz. Şu anda tek düşündüğümüz G.Birliği maçı. Ardından çok önemli olan Napoli maçı geliyor. Sonra da Trabzon’la oynayacağız. Biz şu an bu maçlara konsantre oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Federasyonu suçlamıyoruz’

BEŞİKTAŞ önceki gün Caner’e Milli Takım’da nasıl bir tedavi uygulandığına ilişkin TFF’den bilgi istendiğini internet sitesinden yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Orman, bu açıklamayla TFF’yi suçlamadıklarını ifade edip “Bazı basın kuruluşlarında oyuncuya sağlık ekibi tarafından kortizon verildiği gibi şeyler yazılmış, bizim sağlık ekibimiz de bundan rahatsız olmuş. Onunla ilgili bir bilgilendirme açıklaması. TFF’yi suçlamak için değil, kamuoyunu aydınlatmak için o açıklama yapıldı. Herkes işine geldiği gibi konuları bir yerlere çekmeye çalışıyor” dedi.

‘G.Birliği maçı kolay olmayacak’

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, geçen yıl kazanılan şampiyonluğun ardından bu sezona da iyi başladıklarını belirtirken birleşmiş bir camia olduklarını ve kulübün birçok problemini aştığını kaydetti. Büyük konuşmayı doğru bulmadığını söyleyen Orman, “G.Birliği maçı kolay olmayacak. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edip İstanbul’a döneceğiz. Büyük bir moralle de Napoli maçına çıkacağız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı