Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor'da tempo düşmüyor

Bursaspor'da tempo düşmüyor

BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde akşam üzeri yaptığı günün ikinci çalışmasıyla sürdürdü.

Bursaspor'da tempo düşmüyor

Geçen sezon ligde son maçta aldığı galibiyetle kalan, bu sezon ise tehlikeli günler yaşamak istemeyen Bursaspor, teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde Özlüce Tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör LYe Guenin mini toplantısıyla başlayan antrenman, kondisyoner Giovanninin yaptırdığı güç geliştirici istasyon çalışmasının ardından, yeşil beyazlı futbolcular, yarı sahada pas ve pres kalitesini arttırıcı çalışma yaptı.

Bu arada genç futbolculardan Pascal, Cofi, Yusuf Muhammed, Mert Örnek ve Rüştü Hanlı Avusturya kampı için konsolosluğa imza vermek için gidince çalışmaya 30 dakikalık bir gecikme ile katıldı.

Bursaspor, hazırlıklarını yarın 09.30 ve akşamüzeri 17.30da yapacağı iki antrenman ile sürdürecek. Bu arada yeşil beyazlıların Rumen golcüsü Bogdan Stancu'nuin pazar günü takıma dahil olacağı yöneticiler tarafından açıklandı.

FATYNİN MENAJERİ ÖZLÜCEDE

Bu sezon lig kadrosunda Fransız teknik direktör Paul Le Guenin düşünmediği isimler arasında gösterilen Ricardo Fatynin menajeri bugün Özlüce Tesislerine gelerek Başkan Ali Al ve yöneticilerle bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından antrenmanı takip ettiler.

Haberin Devamı

Onur Marketler Zinciri İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen ve yönetim kurulu üyeleri Özlüce Tesislerine gelerek Başkan Ali Ayı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ali Ay , Onur Marketler zincirinin hem Bursa, hem de Bursaspora faydalı olacağına inanıyorum. Geçen sene herhalde 30 milyona yakın bir sponsorluk anlaşması yapmıştık firmalarımızla. İnşallah bu seneki hedefimiz en az 50 milyon dedi. Onur Marketler Zinciri İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen ise Bursaspor'la işbirliği yapmak, beraber çalışmak bizim için gurur verici. Sponsorlukla diğer süreçleri birlikte götürürüz dedi.