Gazete Vatan Logo
Basketbol 'Bu taraftarla Madrid'i yakalarız'

'Bu taraftarla Madrid'i yakalarız'

Anadolu Efes’in genç savaşçısı Cedi Osman, seriyi bugün 2-2’ye getireceklerine emin...

'Bu taraftarla Madrid'i yakalarız'

ANADOLU Efes’in hem savunma hem de hücumdaki enerji deposu Cedi Osman, THY Eurolegue’de Final-Four’a kalabilmek için mücadeleyi son ana kadar bırakmayacaklarını söyledi. 2-0’la İstanbul’a taşınan serinin 3. maçında alınan galibiyete ciddi katkı sağlayan Cedi, taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. Önceki günkü maçta özellikle Sergio Rodriguez’e yaptığı olağanüstü blok ve Rudy Fernandez’in savunmasındaki başarısıyla dikkat çeken Cedi, bugün oynanacak 4. karşılaşma öncesi VATAN’a konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

“BİZ Madrid’de oynadığımız her iki maça da esasında istediğimiz gibi başlamıştık. Onları yeneceğimize inanıyorduk. İki maçta da oyunun belirli bölümlerini kontrol etmeyi başardık. Fakat maalesef basit hatalar yüzünden her iki maçı da kaybettik, istediğimiz sonuçları alamadık.

‘UMUTSUZLUĞA KAPILMADIK’

ANCAK serinin 2-0’a gelmesi bizi umutsuzluğa düşürmedi. Çünkü biz gerçekten çok iyi ve özgüveni yüksek oyunculardan kurulu bir takımız. 3. karşılaşma öncesinde taraftarımızın da desteğiyle Real Madrid’i yeneceğimizi düşünüyorduk. Buna inancımız tamdı. Sonucunda da gerçekten iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Bu nedenle çok mutluyuz ve bu sonuç bizi serinin 4. maçı için daha da motive etti.
ŞİMDİ önümüzde 4. maç var. Yine yoğun seyirci desteği yanımızda olacak. Biz de bu ilave güçle bir galibiyet daha alıp seriyi Madrid’e taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Haberin Devamı