Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu gurur sizin eseriniz!

Bu gurur sizin eseriniz!

THY Euroleague ilk maçında F.Bahçe, Brose Bamberg’i devirerek evindeki yenilmezlik unvanını 22 maça çıkardı

Bu gurur sizin eseriniz!

Son finalist sarı-lacivertliler, Alman ekibi karşısında zorlansa da sonuca ulaştı. Ülker Sports Arena’da tam 636 gündür kaybetmeyen Kanarya’da 18 sayı üreten Bogdanovic yıldızlaştı

SON finalist F.Bahçe, THY Euroleague ilk hafta mücadelesinde Brose Basket’le karşı karşıya geldi. Udoh’un sayılarıyla çember altında etkili olan sarı-lacivertliler, savunmada istediği ritmi yakalayamadı ve potasında 22 sayı gördüğü ilk çeyreği 18-22 geride kapattı. 2. çeyrekte savunmaya gelen sertlikle birlikte, Antic’in sayılarıyla devreye 5 dakika kala ev sahibi maçta ilk kez öne geçti (31-30). 36-33 tamamlanan ilk yarıda çok sayıda hücumdan boş dönen F.Bahçe’de fark yaratan etken ise faul çizgisinden bulunan 11 isabetti.

2. devrede Bogdan Bogdanovic’in hücumda devreye girmesiyle fark 6’ya çıksa da maçın Brose adına en etkili ismi Miller’la konuk ekip öne geçti. 53-51 girilen son çeyrekte sarı-lacivertliler Miller’ın etkili oyununu savunmakta zorlandı. Son 2 dakikasına başa baş skorla girilirken 1 dakika 50 saniye kala Udoh’un çaldığı çok kritik toptan yararlanamayan F.Bahçe savunmada yaptığı 3 sayılık faulle 65-66 geri düştü. Maçın en kritik anlarında devreye giren Antic’in maç skorunu belirlediği mücadele 67-66 F.Bahçe üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

KANARYA ilk maçında seyircisi önünde zorlansa da kazanarak evinde yenilmezlik serisini 22 maça çıkardı.