Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bruma için geliyorlar

Bruma için geliyorlar

Hamza Hamzaoğlu’yla adeta yeniden doğan Bruma'ya Atletico Madrid teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bruma için geliyorlar

Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer etmesine rağmen hem geçirdiği sakatlık hem de Cesare Prandelli ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Portekizli genç kanat oyuncusu Bruma, ayrılık sinyalleri veriyordu.

Mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren 20 yaşındaki yıldız, Hamza Hamzaoğlu ile birlikte adeta yeniden doğdu. Ara transferde ayrılmayı planlayan, hatta menajerini çağıran Bruma, artık kalmak istiyor.

İSTANBUL’DA TAKİP EDECEKLER

Portekizli, Akhisar maçındaki performansıyla, “Bizi izlemeye devam edin” mesajı verdi. Eskişehirspor’la oynanan kupa mücadelesinde harika bir gol atan, Akhisar mücadelesinde ise maçın adamı seçilen Bruma, dikkatleri hemen üzerine çekti. Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid, onun için İstanbul’a gelecek. Atletico’nun kondisyoneri Ortega, teknik heyete, “Bruma’yı alın” raporunu sundu.

TRİBÜNDE CASUSLAR OTURACAK

Yarın oynanacak G.Saray-Arsenal karşılaşmasında tribünde Atletico Madrid’in gözlemcileri de bulunacak. Ancak sarı-kırmızılı takımın onu bırakmaya hiç niyeti yok. Çünkü Bruma, kısa sürede ne kadar potansiyeli olduğunu gösterdi. İleride adını dünya yıldızları arasına yazdırabilir. Başkan Duygun Yarsuvat da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yıldızları kesinlikle satmayacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

(AMK Spor)