Gazete Vatan Logo
İngiltere Bilic'e evinde Palace darbesi

Bilic'e evinde Palace darbesi

İngiltere Premier Lig'de West Ham United, Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı.

Bilic'e evinde Palace darbesi

İngiltere Premier Lig'in 32. hafta maçında West Ham United ile Crystal Palace karşı karşıya geldi. Boleyn Ground'daki gol düellosundan kazanan çıkmadı ve mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Crystal Palace, karşılaşmanın 15. dakikasında Damien Delaney'in attığı golle 1-0 öne geçti. 18. dakikada West Ham United, Manuel Lanzini'nin golüyle durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla bitecek derken, 41. dakikada Dimitri Payet frikikten harika bir gol attı ve West Ham devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıda West Ham United'da Cheikhou Kouyate 67. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Maça ilk 11'de başlayan Emmanuel Emenike ise 60. dakikada yerini Andy Carroll'a bıraktı.

Crystal Palace, 10 kişi kalan rakibi karşısında 75. dakikada Dwight Gayle ile golü buldu ve durumu 2-2 yaptı. Kalan bölümde başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

Bu sonucun ardından Premier Lig'de 5. sıradaki West Ham United 51 puana, 16. sıradaki Crystal Palace da 34 puana yükseldi. Ligde gelecek hafta West Ham United sahasında Arsenal'i, Crystal Palace da evinde Norwich City'yi ağırlayacak.

Haberin Devamı