Gazete Vatan Logo
Futbol Bedavaya gelebilir!

Bedavaya gelebilir!

F.Bahçe ve G.Saray'ın gündeminde

Bedavaya gelebilir!

Lazio’nun en az 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Arjantinli oyuncu kontratını feshetmeye hazırlanıyor. Türk takımlarının hedefleri arasında yer alan Zarate, kulübünde mobbing’e (taciz ve baskı) maruz kaldığını öne sürerek İtalyan ekibine dava açıp serbest oyuncu olmanın hazırlıklarını yapıyor.

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan futbolculardan olan Mauro Zarate’nin kulübünden bonservis bedelsiz ayrılabileceği iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Lazio’nun Arjantinli futbolcusunun menajerinin kendilerine gelen teklifleri Çizme ekibine ilettiği ancak şu ana dek 5 milyon eurodan fazla bonservis bedeli teklif eden bir kulübün bulunmadığı ifade edildi. Lazio’nun en az 10 milyon euro talep ettiği oyuncusu için gelen tekliflerden memnun olmadığı için bu önerileri geri çevirdiği belirtildi.

Çizme basınında yer alan haberlere göre 25 yaşındaki oyuncu ise kulübü dava etmeye hazırlanıyor. Tüm idmanlara çıkan ve çalışmalarını aksatmayan ancak buna karşın kasım ayından bu yana forma şansı verilmeyen oyuncu işyerinde taciz ve baskı anlamına gelen mobbing kavramını son dönemde kulüpte sıkça maruz kaldığı bir uygulama olarak göstererek serbest oyuncu olmayı talep edecek. Oyuncunun çalışmalarını aksatmamasına karşın kulübün uzlaşmaz tavrını ve son dönemde tribünde kendisi aleyhine açılan pankartları da baskıya delil olarak sunacağı belirtildi. Lazio-Cagliari maçında taraftarlar Zarate için, "Kontratında indirime git. Ya da çek git" tarzı ibareler bulunan pankartlar açmışlardı. (Skorer)

Haberin Devamı