Gazete Vatan Logo
TBL İlk bomba futbolda değil basketbolda! En iyi ikinci beşe girmişti

İlk bomba futbolda değil basketbolda! En iyi ikinci beşe girmişti

Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor'da forma giyen Onuralp Bitim'in transferi için harekete geçti.

İlk bomba futbolda değil basketbolda! En iyi ikinci beşe girmişti

Turkish Airlines Euroleague'e play-off aşamasında veda eden Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Dimitris Itoudis yönetimindeki sarı-lacivertlilerin gündemine Frutti Extra Bursaspor'da forma giyen milli basketbolcuyu dahil ettiği ortaya çıktı.

Euroleague'den kulüplerin de peşinde olduğu tecrübeli oyuncu için sarı-lacivertlilerin ısrarlı davrandığı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ONURALP BİTİM GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına bu doğrultuda gündeme gelen isim Onuralp Bitim oldu. Eurohoops'un haberine göre; sarı-lacivertliler, Frutti Extra Bursaspor'da forma giyen tecrübeli basketbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Beko'nun transfer listesindeki Onuralp Bitim'in bu sezon Frutti Extra Bursaspor'da iyi bir sezon geçirdiği belirtildi. Milli basketbolcunun aynı zamanda bir diğer Euroleague takımı olan Valencia Basket'in de gündemine geldiği öğrenildi.

Onuralp Bitim'in Frutti Extra Bursaspor ile olan sözleşmesinde Turkish Airlines Euroleague için bir çıkış maddesi bulunduğu kaydedildi. Fenerbahçe Beko'nun bu madde nedeniyle transfer yarışında bir adım önde olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

EN İYİ İKİNCİ 5'E SEÇİLDİ

Frutti Extra Bursaspor formasıyla 7Days Eurocup'ta forma giyen Onuralp Bitim, sezonun en iyi ikinci beşine seçilme başarısı da göstermişti. 24 yaşındaki milli basketbolcunun Frutti Extra Bursaspor ile olan sözleşmesi 2024 yazında sona erecek.

Fenerbahçe Beko ve Valencia Basket'ten teklifler alan Onuralp Bitim'in başka takımların da radarında olduğu belirtildi.

İlk bomba futbolda değil basketbolda En iyi ikinci beşe girmişti