Gazete Vatan Logo
NBA Özür diledi ama affedilmedi! Silahlı paylaşıma 2 maç ceza

Özür diledi ama affedilmedi! Silahlı paylaşıma 2 maç ceza

NBA’de Memphis Grizzlies forması giyen Ja Morant, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle 2 maç men cezası aldı. Grizzlies ise 23 yaşındaki basketbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Özür diledi ama affedilmedi! Silahlı paylaşıma 2 maç ceza

Amerikan Basketbol Ligi Batı temsilcilerinden Memphis Grizzlies’de forma giyen ve All Star oyuncusu Ja Morant sosyal medya hesabından paylaştığı video içeriği sonrasında 2 maç uzaklaştırma cezası aldı.

NBA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Morant'ın paylaştığı videoda elinde silah tuttuğu görülürken, NBA yönetimi olaya ilişkin soruşturma başlattı. Ardından Memphis Grizzlies de 23 yaşındaki basketbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

ÖZÜR DİLEDİ

Morant ise ABD basınında yer alan yazılı açıklamasında, "Eylemlerimle ilgili tüm sorumluluğu alıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığım ailem, takım arkadaşlarım, antrenörlerim, taraftarlar, iş ortaklarım, Memphis kenti ve kulübümden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Bir eğlence mekanında dans ederken çektiği görüntüyü sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Morant, videonun bir kısmında elindeki silahı gösteriyordu.

NBA’de 4. yılını geçiren Morant, 2 kez All-Star kadrosuna seçilmesinin yanı sıra 2020'de yılın çaylağı, 2022'de de yılın en iyi gelişme gösteren basketbolcusu ödüllerinin sahibi olmuştu.

Haberin Devamı