Gazete Vatan Logo
NBA Ömer Yurtseven'in tek paylaşımı erişim rekoru kırdı

Ömer Yurtseven'in tek paylaşımı erişim rekoru kırdı

Geçtiğimiz sene NBA’de final oynayan Ömer Yurtseven, Miami Heat'ten Utah Jazz'a transfer olduktan sonra Utah Jazz’da ilk idmanına çıktı ve bu özel an, Twitter'da büyük bir heyecan yarattı.

Ömer Yurtseven'in tek paylaşımı erişim rekoru kırdı

Ünlü basketbolcu, Utah Jazz'ın tesislerinde gerçekleşen ilk idmanından bir anı paylaştı ve bu paylaşım, kendi Twitter hesabında  1.3 milyon erişim elde etti. Ömer'in twitter hesabındaki en yüksek erişimi alan bu tweet Utah Jazz taraftarlarının ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyor.

‘’AKLIMDAKİLERİ SAHAYA YANSITMA ZAMANI’’
Yaz aylarında Milli takımla özellikle pota altında çok etkili bir güç gösterisi ortaya koyan Ömer kendisine sorulan bir soruya "Utah Jazz'a geldiğim için çok heyecanlıyım. Bu benim için yeni mücadele alanı ve NBA’deki artık 3. senemde kafamdakileri sahaya yansıtmak için sabırsızlanıyorum’’ şeklinde yanıt verdi.

Ömer'in takım içindeki uyumu ve çalışma azmi, Utah Jazz taraftarlarını umutlandırıyor. Özellikle Miami Heat serüveninde çaylak sezonunda elde ettiği rekorlar Jazz taraftarlarının forumlarında konuşulan konuların başında geliyor.

Hem Türk basketbolseverler hem de Utah Jazz taraftarları bu sene  Ömer Yurtseven'in Utah Jazz forması altında nasıl bir performans sergileyeceğini büyük bir merakla bekliyor.

Haberin Devamı