Gazete Vatan Logo
Basketbol Anadolu Efes Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede, canlı mı? Anadolu Efes karşıyaka maç bileti ne kadar, nasıl alınır?

Anadolu Efes Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede, canlı mı? Anadolu Efes karşıyaka maç bileti ne kadar, nasıl alınır?

Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? sorularına yanıt aranmaya başlandı. ING Basketbol Süper Lig play-off maçlarının yeni konukları Anadolu Efes Pınar Karşıyaka oldu. THY Eurolegaue şampiyonu olan Türk temsilcimiz Anadolu Efes çeyrek finalde evinde Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak. Peki, Anadolu Efes Karşıyaka maçı canlı izlenebilecek mi, maç bileti ne kadar ve nasıl alınır? İşte Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı hakkında merak edilenler…

Anadolu Efes Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede, canlı mı? Anadolu Efes karşıyaka maç bileti ne kadar, nasıl alınır?

Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı ING Basketbol Süper Lig play-off maçları çatısındaki yerini aldı. Final Four karşılaşmaları nedeniyle ertelenen maç bugün yapılacak. Peki, Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ANADOLU EFES PINAR KARŞIYAKA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, CANLI MI?

Heyecanlı karşılaşma 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 19.00'da başlayacak. Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayında olacak.

ANADOLU EFES KARŞIYAKA MAÇI BİLETİ NE KADAR?

Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

Öğrenci bileti: 40 TL

Tam bilet: 80 TL

VIP: 400-500 TL