Gazete Vatan Logo
Futbol Baska bir arzunuz?

Baska bir arzunuz?

F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı dün internet sitesinden kadrosuna kattığı 7 oyuncuyu duyurdu

Baska bir arzunuz?

F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı dün transfer ettiği 7 oyuncuyu duyurdu. Ancak VATAN okurları bu isimleri daha önceden okumuştu...

ŞAMPİYONLAR Ligi şampiyonu F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı dün internet sitesinden kadrosuna kattığı 7 oyuncuyu duyurdu. Ancak VATAN okurları bu transfer haberlerini daha önceden Murat Yücekök imzasıyla çıkan haberlerden biliyordu. İlk olarak 6 Nisan’da İller Bankası’nda oynayan Meryem Boz’un yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceğini duyurduk. 13 Mayıs’ta ise Vakıfbank’ın pasörü Nilay’ın da ‘Sarı Melek’ olduğunu yazdık. Daha sonra sırasıyla 18 Mayıs’ta Elif Onur, 20 Mayıs’ta Gökçen Denkel ve 25 Mayıs’ta Berenika Okuniewska’nın sözleşme imzaladığını siz okurlarımızla paylaştık. Son olarak dün yayınlanan sayımızda Brezilyalı Paula Pequeno ve yine Sambacı Marianne Steinbrecher’ın de transferinin bittiğini duyurduk.

Ayrıca F.Bahçe dün bu 7 transferin yanısıra takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu’nun da sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

7 transfer yetmez


F.BAHÇE dün yaptığı 7 transferi duyurdu. Kadrosunu Paula, Marianne, Okuniewska, Nilay, Elif Onur, Meryem ve Gökçen’le takviye eden sarı-lacivertlilerin bu kadrosunun ben gelecek sene şampiyonluk için yeterli olacağını düşünmüyorum.

Nedenlerine gelirsek:

1- Takımdan ayrılan Kim, Sokolova, Fabiana ve Tom gibi yıldızların yerinin Paula, Marianne ve Okuniewska ile doldurulamayacağı kesin.

2- Sarı-lacivertliler daha önce açıkladıkları Elif Ağca transferiyle beraber toplam 8 ismi duyurdular belki ama hala Ze Roberto’dan boşalan antrenörlük konusu belirsizliğini koruyor.

3- Naz, Vakıfbank’a gitti. Nilay, Elif ve Seda Eryüz’ün dünyanın en iyilerinden biri olan 21 yaşındaki pasörün yerini doldurması zor.

4- Vakıfbank’ın kadrosuna yaptığı Brakocevic, Kimura ve Naz gibi takviyelerin yanında F.Bahçe’nin transferleri sönük kaldı. Çünkü Ali Koç geçen haftalarda yaptığı basın toplantısında bu yıl ki kadrolarının geçen sezonkinden daha iyi olacağını iddia etmiş ve sarı-lacivertli taraftarların beklentilerini yukarıya çekmişti.

Haberin Devamı