Gazete Vatan Logo
FutbolBaşakşehir'le görüşmüştü! James Rodriguez Al Rayyan'a gidiyor

Başakşehir'le görüşmüştü! James Rodriguez Al Rayyan'a gidiyor

Başakşehir'le görüşmüştü! James Rodriguez Al Rayyan'a gidiyor

Transfer döneminde Başakşehir'in gündemine gelen yıldız futbolcu James Rodriguez Al Rayyan'a imza atmak üzere...

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton forması giyen ve takımdan ayrılmak isteyen James Rodriguez, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri takımlarıyla görüşüyor.

Al Rayyan ile görüşüyor

Katar medyasında yer alan haberlere göre; İngiltere'den ayrılan James Rodriguez'in, Katar Ligi takımlarından Al Rayyan ile görüştüğü ve sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizifavorilerinize ekleyin.

Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Başakşehir teklif yapmıştı

Bilindiği üzere, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Kolombiyalı yıldız oyuncuya transfer teklifinde bulunmuş ancak oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

Everton kariyeri

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiliz ekibiyie çıktığı 26 maçta 6 gol ve 9 asist kaydetti.

Başakşehirle görüşmüştü James Rodriguez Al Rayyana gidiyor