Gazete Vatan Logo
Basketbol Barça'ya Karşı koyamadı

Barça'ya Karşı koyamadı

Pınar Karşıyaka, deplasmanda Barcelona Lassa'nın konuğu oldu.

Barça'ya Karşı koyamadı

Zorlu Barcelona deplasmanında Karşıyaka adeta sahadan silindi. Yeşil-kırmızılılar, güçlü rakibine 28 fakla yenilirken Joe Ragland’ın 26 sayı, 7 ribauntlık mücadelesi yetmedi

BİR yanda Eurolegue’e Barcelona karşısında kazandığı müthiş bir zaferle merhaba diyen P.Karşıyaka; diğer yanda ise tek yenilgisini ilk maçta İzmir’de almış Barcelona. Mutlak galibiyet isteğiyle yola çıkan Katalan ekibi karşısında ilk çeyreğe taraftarın da müthiş itici gücüyle hem hücumda hem de savunmada özellikle Ragland’ın enerjisiyle iyi başladık ancak savunmada yaptığımız hataları Barcelona affetmedi ve bulduğu yüzdeli atışlarla “Direksiyonda ben varım” dedi.

HAFTAYA EGE DERBİSİ

ÖZELLİKLE Carlos Arroyo’nun kenardan gelmesiyle ve dış şutları kaçırmadan sokmasıyla akıcı oyununu maksimuma çıkaran Barcelona, topu da iyi paylaşarak hücumda neredeyse hatasız oynadı ve soyunma odasına 48-37 önde girdi.

2. yarıda Karşıyaka’da sayı üretimi konusunda Ragland inisiyatif almaya devam ederken ve Kenan da özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla önemli isabetler kaydetti. Barcelona ise, yüksek yüzdeli dış şut isabetlerini bu yarıda da sürdürdü. Shane Lawal ise smaçları ile basketbolseverlere müthiş şovlar izletti.

Haberin Devamı

BiR yanda koç Pascual hem hücumda hem de savunmada istediği oyunu parkeye yansıtmayı başardı ancak diğer yanda Ufuk Sarıca, Justin Cartersız ve ek olarak Palaciossuz bu günde maalesef yine alıştığı basketbolu sahaya taşıyamadı.

ŞİMDİ sırada İzmir’de çok kritik bir Panathinaikos mücadelesi var. Evimizde alacağımız olası bir galibiyet çok önemli. Şans Karşıyaka’nın yanında olsun.