Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesirspor'da 2 futbolcu kadro dışı!

Balıkesirspor'da 2 futbolcu kadro dışı!

Balıkesirspor'da teknik direktör Cihat Arslan, bugün Okan Alkan ile Hasan Hatipoğlu'nu kadro dışı bıraktı.

Balıkesirspor'da 2 futbolcu kadro dışı!

Süper Lig'de pazar günü evinde İstanbul Başakşehir'i konuk edecek olan Balıkesirspor'da teknik direktör Cihat Arslan, bugün Okan Alkan ile Hasan Hatipoğlu'nu kadro dışı bıraktı.

Tesislerde bugün yapılan antrenmana geç gelen 2 futbolcuyu bir süre saha kenarında beklettikten sonra yanına çağırıp, "Eşyalarınızı toplayıp, tesisleri terk edin" diyen Cihat Arslan, "Ben buraya boşuna zaman geçirmek için gelmedim. Prensiplerime, kurallarıma uymayan oyuncuyla çalışmam" diye konuştu.

Göreve başladığı gün, "İlk antrenmanda 7-8 kişiyi kovabilirim" dediğini hatırlatan Cihat Arslan, "Anlaşılan bazı arkadaşlar beni anlamadı. Ben burayı bir iş yeri olarak görüyorum. Futbolcu aldığı paraya karşılık iş üretmeli. Kimsenin karakterini sorgulamıyorum. Sadece profesyonelliğin gereklerini yapmalarını istiyorum. Bu sözlerim yabancılar da dahil, tüm oyuncular için geçerli" ifadesini kullandı.

Cihat Arslan, daha sonra hafta sonunda İstanbul Başakşehir karşısında iyi futbol oynayıp kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı