Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aslan'a 'Karce' çalımı

Aslan'a 'Karce' çalımı

G.Antep’le olan sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Litvanyalı kaleciyle İstanbul’da bir araya gelen sarı-lacivertliler transferi bitirme noktasına geldi.

Aslan'a 'Karce' çalımı

GEÇEN sezonun transfer şampiyonu F.Bahçe, UEFA’nın getirdiği sınırlamalara rağmen bu yazı da hareketli geçirecek gibi duruyor. Kontratı biten birçok maliyetli oyuncusuyla yolları ayırıp yerlerine daha ekonomik isimler bakan sarı-lacivertliler transfere ‘1 numaradan’ başlıyor.

SEZON bitmeden ameliyat masasına yatan ve iyileşmesi en az 2 ayı bulacak Volkan Demirel’in yanı sıra kiralık Fabiano’nun da Porto’ya dönecek olması Kanarya’da gözleri kaleye çevirdi.

BU çerçevede harekete geçen sarı-lacivertliler, G.Antep’le olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Zydrunas Karcemarskas’la temasla başladı. 6 sezondur Antep’in kalesini koruyan 32 yaşındaki file bekçisiyle önceki gün İstanbul’da görüşen F.Bahçe yönetimi, Karce’yle büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

ANTALYA ALAMADI

EZELİ rakipleri G.Saray’ın yanı sıra Antalya’nın da ilgilendiği Litvanyalı oyuncuyla her konuda el sıkışan ve rakiplerine yaz döneminin ilk transfer çalımını atan F.Bahçe yönetimi, kupa finalinin ardından büyük bir olasılıkla işi resmiyete döküp kaledeki soru işaretlerini giderecek.

Haberin Devamı