Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan hazırlıksız yakalandı!

Aslan hazırlıksız yakalandı!

Sarı-kırmızılıların ikinci yurt dışı kampı, maç yapılacak rakip bulunamadığı için iptal edildi

Aslan hazırlıksız yakalandı!

G.SARAY'DA her fırsatta profesyonelleşme ön plana çıkarılmak istense de bir türlü bu futbol zeminine yansımıyor... Mancini'nin ayrılmasının ardından teknik adam arayışları yılan hikayesine dönerken üst üste teklif götürülen isimlerden ret yanıtları geldi... Avusturya kampının başlamasına kısa bir süre kala şapkadan Cesare Prandelli çıkarken İtalyan hoca, takımı tanımak için hem eski teknik direktör Mancini hem de yönetimin yardımını almak zorunda kaldı.

PRANDELLI'NİN başta Sabri olmak üzere bazı isimleri kampa götürmemesi tartışma yarattı. Böyle bir ortamda başlayan hazırlık kampında maç yapılan rakipler (V.Steyr, R.Wien, Honved) cılız kalırken 25 Ağustos'ta Süper Kupa'da karşılaşacağı rakibi F.Bahçe ise Sheffield united, Sevilla ile oynadı; sırada Olympiakos, Roma, Chelsea ve Beşiktaş var.

CHARLEROI SINAVI VAR!

G.SARAY da ikinci hazırlık kampının daha etkili geçmesi beklenirken planlar suya düştü ve Cimbom ortada kaldı... 6 Ağustos'ta A.Madrid ile İzmir'de oynanacak hazırlık maçının ardından G.Saray ikinci dönem kampı için yurt dışına çıkacaktı. Prandelli'nin de gelişi ile birlikte yeniden şekillendirilmeye çalışılan kamp için bir türlü ciddi rakip bulunamadı.... Sadece Charleroi ile 16 Ağustos'ta bir maç ayarlanabilirken bu durum Prandelli'ye de aktarıldı.

Haberin Devamı

RAKİPLER ABD'DE!

BELÇİKA'NIN iklim şartlarının da İstanbul'dan çok farklı durumda olmaması ve ayrıca sadece 1 maç yapılacak olması Prandelli'nin canını sıkarken bu şartlar altında İstanbul'da kalınmasının daha uygun olacağını söyleyen İtalyan hoca sadece Charleroi maçı için 3 günlüğüne gidilmesi önerisinde bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde sarı-kırmızılıların rakipleri gerek ABD'de gerekse de Avrupa'da çeşitli turnuvalara katılıp birbirleriyle bile maça çıkarken G.Saray'ın hazırlık kampının programını bile belirleyememesi takımın performansı ile ilgili olarak soru işaretleri yaratıyor. Cimbom istanbul'da A2 takımıyla hazırlık maçı yapacak!