Gazete Vatan Logo
Fransa Arda Turan transferi için harekete geçtiler

Arda Turan transferi için harekete geçtiler

Ocak ayında Barcelona'dan ayrılmayı planlayan milli futbolcu Arda Turan'ın transferi için Monaco devreye girdi.

Arda Turan transferi için harekete geçtiler

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; Barcelona'da görev yapan güvenilir bir kaynak, "Arda Turan için görüşme talebinde bulunanlar oldu. Bunlardan bir tanesi Monaco. Fakat şu anda hızlı ilerleyen bir süreçte değiliz. Önerileri değerlendiriyoruz. Henüz transferi noktalayacak kadar gelişme kaydedemedik" dedi.

Ardan Turan'ın Menajeri Ahmet Bulut, Barcelona - Monaco arasında

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, Monaco'nun Rus sahibi, milyarder Dimtry Rybolovlevile çok iyi ilişkilere sahip. Bulut, Mendes'le birlikte James Rodriguez'in Monaco'dan Real Madrid'e transferini sağlamış, ayrıca Falcao'nun Monaco'ya kazandırılmasında pay sahibi olmuştu. Sürekli olarak Monaco'ya giderek oradaki evinde vakit geçiren Ahmet Bulut, Arda Turan'ın transferi için Barcelona ve Monaco arasında bir ara yol bulmaya çalışıyor.

Ahmet Bulut, ayrıca, bazı İngiliz kulüpleriyle Arda'nın transferi adına çalışmalarını sürdürüyor. Arda'yla yapılması gerekenler hakkında konuşan Bulut, milli futbolcuya aşırı baskı ve eleştiriler nedeniyle Türkiye'ye dönmesine sıcak bakmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın transfermarkt değeri

2.5 sezon önce Barcelona'ya transferinde 35 milyon euro değeri olan Arda Turan'ın, şu anki tranfermarkt değeri 15 milyon euro.