Gazete Vatan Logo
Futbol Arda fena bombaladı

Arda fena bombaladı

Cimbom'un kaptanı basın mensuplarına serzenişte bulundu

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan bugün bazın medya mensupları ile sohbet ederek olumsuz yayın yapan basın organlarına sitemde bulundu.

Arda Turan, bir medya mensubuna yaptığı serzenişte "Ben Messi dünyanın en iyi oyuncusu diyorum. Onlar hala kıyaslama yapıyor sonra da bize sallıyorlar. Bu durum zaman zaman bizi taraftarlarla karşı karşıya getiriyor. ayrıca; bizde kaos yok, başka kulüplerde ne olaylar oluyor ne kaoslar oluyor. Bunların üstüne gidilmiyor. Bizde ise tam tersi oluyor. Biri çıkmış Elano'ya seks partisinde sen de var mıydın diye soru soruyor. Neden Galatasaray'ı her fırsatta yıpratmaya çalışıyarlar anlamıyorum. Halbuki ben ve arkadaşlarım her fırsatta sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz" diyerek son günlerde medyada çıkan haberlerden rahatsızlığını dile getirdi.


TAKTİK ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Galatasaray, Antalya kampının ilk 4 gününden sonra taktik çalışmalara ağırlık verdi. İlk günler fizik kondisyon üzerine çalışmalar yapan Sarı-Kırmızılılılar dün ve bugün ise pazar günü Orduspor ile oynayacakları kupa maçının taktik hazırlığına başladı. Bu sabah yapılan çalışmada yarı sahada yapılan çift kale maçta Teknik Direktör Frank Rijkaard özellikle hücum organizasyonlarını kanatlardan geliştirmeye yönelik provalar yaptırdı. Bu çalışmanın yıldızları Harry Kewell ve Arda Turan'dı...

CUMA NAMAZINA GİTTİLER

Antrenman sonrası ise futbolcuların bir bölümü yakındaki köyün camiine giderek cuma mamazı kıldılar. Sarı-Kırmızılı futbolcular aynı camiiye gelen Kasımpaşaspor teknik heyet ve futbolcularıyla bir süre sohbet ettiler.

Haberin Devamı