Gazete Vatan Logo
Basketbol Anadolu Efes tek sayıyla yenildi!

Anadolu Efes tek sayıyla yenildi!

Anadolu Efes evindeki kritik Baskonia mücadelesinde de istediği galibiyeti alamadı: 81-82

Anadolu Efes tek sayıyla yenildi!

SON haftaların formda ekibi Baskonia’nın skor gücü düşünüldüğünde kazanmak adına aslolan unsur savunmaydı. Lakin Efes bir rakibini daha savunamadı!

SEZON başından itibaren dengesini bir türlü oturtamayan, savunma anlamında ciddi sıkıntılar yaşayan lacivert-beyazlılar ilk çeyrekte yine savunmada sertlikten uzaktı. Ledo’yla hücumda hareketlense de ilk 10 dakika 19-24 konuk ekip üstünlüğüyle tamamlandı.

SHENGELIA’YI TUTAMADIK

İKİNCİ çeyreğe iyi başlayan temsilcimiz, öne geçse de Shengelia’nın etkili performansına ‘dur’ diyemedi. İlk yarısı 42-45 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf, konuk ekip Baskonia’ydı.

MCCOLLUM’UN devreye girişiyle nefes alan lacivert-beyazlılar yakaladığı seriyle öne geçti ve son 10 dakikaya 68-65 Anadolu Efes üstünlüğüyle girildi. Savunmada ortaya konan sertlik konuk ekip hücumlarını sıkıntıya soktu.

KARŞILAŞMANIN son anlarında Poirier’in faul çizgisinden kullandığı atışlarda bulduğu isabetlerle öne geçen İspanyol temsilcisine karşılık son topta hücum edemeyen Efes sahadan 81-82 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı