Gazete Vatan Logo
Futbol Almanlar beraberliğe razı!

Almanlar beraberliğe razı!

Alman taraftarlar Galatasaray maçını değerlendirdi.

Galatasaray'ın bu akşam Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşacağı rakibi Schalke'nin maç için İstanbul'a gelen taraftarlarıyla Gazetevatan.com Spor Servisi olarak çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Ellerinde biralarıyla çılgınlar gibi eğlenen Alman taraftarlar Galatsaray'ın ağır favori olduğu konusunda hemfikirler.

Taraftar umutsuz

Taksim'de maç saatini bekleyen Alman taraftarlar Schalke 04'ün göstermiş olduğu performanstan memnun değiller. Bu maç için konuştuğumuz tüm taraftarlar Galatasaray'ı ağır favori görürken beraberliğe razı olduklarını dile getirdiler.

Galatasaray'ın transferlerini kıskandık

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferlerinin çok heyecan verici transferler olduğunu söyleyen futbolseverler "bu transferleri kıskandık" dediler.

Di Matteo ya da Jupp Heynckes

Jans Keller'i alınan başarısız sonuçlardan ötürü ağır şekilde eleştiren Alman taraftarlar önümüzdeki yıl takımın başında Roberto Di Matteo veya Jupp Heynckes'i görmek istediklerini söylediler.

En güvenilen isim: Julian Draxler

Holtby'nin ara transfer döneminde Tottenham'a gitmesi ve yaşanan sakatlıklar nedeniye takıma olan güvenin azaldığını söyleyen mavi-beyazlı taraftarlar tüm bu olumsuzlukların ardından takımda en çok Julian Draxler'e güveniyor.

Süper Lig'i takip ettik

Schalke'nin Devler Ligi'nde Galatasary ile eşleşmesinin ardından özellikle Galatasaray'ın maçlarını izleyemeseler de gazetelerden ve internet üzerinden takip ettiklerini söylen sporseverler Drogba'nın ilk maçındaki 1 gol 1 asistlik performansı karşısında etkilendiklerini gizlemediler.

Haberin Devamı