Gazete Vatan Logo
Futbol 2 kupayı da alırız

2 kupayı da alırız

F.Bahçe’nin başarılı pasörü Nilay Özdemir, CEV Kupası ve ligde zafer istiyor

2 kupayı da alırız

“Kariyerimde bu iki kupada da mutlu sona ulaşamadım. Ligde hep yarı final oynadım ama hiç finalim yok. Burada şampiyon olmayı çok istiyorum.”

“Bu sezon takım olarak geçen yıllardan uzak bir görüntüdeyiz. Ligde doğrudan rakibimiz olan 3 takıma da yenildik ama önemli olan sezon sonu kimin güleceği.”

F.BAHÇE’NİN başarılı pasörü Nilay Özdemir, bu sezon mücadele ettikleri 2 kulvarda da zafere ulaşabileceklerini söyledi. VATAN’a özel açıklamalarda bulunan Özdemir’in sözleri şu şekilde.

“BU sezon takım geçen senelerdeki başarısından biraz uzak bir görüntüde ama sezon bitiminde en son kimin güldüğü önemli olan. Ligde doğrudan rakibimiz olan üç takıma da yenilmemiz alışıla gelmiş F.Bahçe çizgisinden biraz uzak görüntüde olduğumuzu gösteriyor.

LINDSEY Berg’in takıma gelmesi bizde gözle görünür derecede, olumlu anlamda büyük bir fark yarattı. Tartışılamayacak kadar başarılı bir kariyeri var. Takıma da çok iyi adapte oldu. Ben de oyunumu geliştirmek anlamında ondan faydalanmaya çalışıyorum. Nasıl pas atıyor, topa nasıl bir ivme veriyor bunlara dikkat ediyorum ve bu da benim için tecrübe oluyor.

BU sene CEV Kupası’nı kazanacağımızı düşünüyorum. Zaten elimizde şampiyonluk ve CEV Kupası kaldı. Ligde zafere ulaşabileceğimize inanıyorum, takıma güvenim sonsuz. İyi çalışıyoruz antremanlarımız zevkli geçiyor. Bazen sadece ilk 6 oynayan herkesin 100% performans göstermediği zamanlarda takım oyunu aksıyor onun dışında her şeyi yapabilecek yeteneğe ve kalbe sahibiz bence.

‘DAHA İYİ OLABİLİRDİ’

KARİYERİMDE CEV Kupası da lig şampiyonluğu da yok. Benim için ikisinde de başarılı olmak önemli. İkisini de kazanmak istiyorum. Avrupa’da bir Türk takımının zirvede olması hem kulüp için hem de Türkiye için iyi olur. Lig şampiyonluğunu da çok istiyorum. Bu zamana kadar hep yarı final oynadım. Henüz hiç final oynadım. Lig şampiyonluğu kupasını almadım. Bunu yaşamayı çok istiyorum.

MİLLİ Takım olarak Londra Olimpiyatları’nda daha iyi sonuç alabilirdik. Hatta şampiyon bile olabilirdik. Genç bir kadromuz vardı. Ben de 8 yıl sonra ilk kez Grand Prix’de milli oldum. Güzel bir deneyimdi. Takımdaki tecrübeli oyuncular da çok tatlılardı.

‘Seyircimiz peşimizden her yere geliyor’

“Onlar bizim için çok büyük bir güç. Bu arma uğruna F.Bahçe için onlara gereken özeni göstermemiz lazım.”

“F.BAHÇE taraftarını ne kadar büyük bir güç olduğunu anlatamam size bence en büyük fark bu. F.Bahçe taraftarı nereye giderseniz gidin hep yanınınızda. Taraftarla aramdaki ilişki gayet iyi. İnsanlar emek harcıyorlar maça gelmek için. Para verip bizi izliyorlar. Maça gelirken trafikte bekliyorlar. Arma için, F.Bahçe için o insanlara gereken özeni göstermemiz lazım. Çok bir şey istemiyorlar bizden. Bir imza istiyorlar ya da fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bence bunu da hakediyorlar.”

‘Mutlu olmak için maç videolarını izledim’

“VAKIFBANK’LA yaşadığım Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu muhteşem bir duyguydu. Uzun süre o maçların videolarını tekrar tekrar izledim. Sabah uyandığımda mutlu olmak için o maçların videolarını izliyordum.”

‘Vakıfbank iyi oynuyor’

LİGDE şu anda en iyi takım olarak Vakıfbank görünüyor. Açıkçası çok iyi bir takım oyunu sergiliyorlar.

ÇOK fazla beğendiğim pasör var ama en çok Çinli Feng Ku’yu beğeniyorum. Ben ona İmparatoriçe diyorum zaten. Saha içinde her şeyi mükemmel yapıyor ve tüm soğukkanlılığını sahaya yansıtıyor.

‘Mankenlik teklifi aldım’

VAKIFBANK’LA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduktan sonra mankenlik ve reklam oyunculuğu teklifleri aldım ama yoğun olduğum için kabul etmedim. Mankenlik, fotomodellik gibi şeylere şu an pek sıcak bakmıyorum. Maçlardan önce yaptığım özel bir uğurum yok.”

‘Gençler çatır çatır oynarlar’

“GENÇ Milli Takımımız’da iyi bir jenerasyon var ve çok güzel başarılar yakaladılar. O çocukların hepsini 1. Lig’e koy hepsi çatır çatır oynar. Çağla var mesela pasör olduğu için söylüyorum çok yetenekli. Bu kızların oynaması lazım, güvenilmesi lazım.. Eğer bu küçük yaşta bu çocukların üstüne düşerlerse gelecekte verim alınır. Ama eğer üstüne düşülmesse hepsi körelir.”

‘Bir taraftara habersiz forma gönderdim’

“TARAFTARLARIMIZ bize sürekli hediyeler gönderiyor. Mesela biri, Cemal Süreya şiir dinletisi olan bir CD göndermiş. Çok hoşuma gitmişti. Bir başka taraftar da Bingöl’den kitaplar gönderiyordu bana. Ben de kargoda yazan adresine bakıp, imzalı bir formamı gönderdim ona haber vermeden.”

Haberin Devamı