Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler güzellik uğruna nelerden vazgeçti?

Ünlüler güzellik uğruna nelerden vazgeçti?

Her güzelliğin bir bedeli var. İşte ünlülerin ödediği bedeller!

Ünlüler, her zaman dinamik, sağlıklı ve güzel görünebilmek için canı çekse de çoğu yiyecek ve içecekten uzak duruyor. Kimi ekmekten, kimi etten mahrum kalıyor. İşte formda kalmak için bedel ödeyenler...

Nefise Karatay: Kesinlikle diyet kola ve diğer diyet ürünleri de kullanmıyorum.

Çünkü bu tür içeceklerin doku kaybına yol açtığını, selülit problemi yarattığını biliyorum. Bir beslenme koçum var. Örneğin mutlaka her öğünde 100 gram yoğurt yiyorum. Süt içiyorum. Yumurta ve eti belirlenen oranda tüketiyorum. Bu yüzden hem beden, hem ruhsal olarak kendimi daha sağlıklı hissediyorum.

SİGARAYI BIRAKTI

Nehir Erdoğan: Sigara bağımlısıydım. Birkaç ay önce bıraktım. Çünkü hem cildim hem sağlığım için sigara bir tehdit oluşturuyordu. Sağlıklı yiyecek ve içecekler tüketmeye çalışıyorum.

SAKATATTAN VAZGEÇTİ

Erkan Can: İçki içerdim, son 5 yıldır içmiyorum. Çünkü karaciğerim içki yüzünden büyümüştü. Yine sağlığım içi çok bayılarak yediğim halde sakatattan vazgeçtim. Karaciğerim düzeldi. Ayda bir kez kontrole gidiyorum. Çünkü kolesterolüm yüksek. Allah'tan çocukluğum köyde doğal gıdalarla geçti. Ayrıca her sabah yarım saat egzersiz yapıyorum.

ÇİKOLATAYI UNUTTU

İpek Tuzcuoğlu: Öncelikle sigarayı bıraktım. Tam 10 yıl oldu. Sonra sırasıyla kolalı içecekleri, ardından her tür kremayı hayatımdan çıkardım. Çikolatayı ve soslarının tadını unuttum. Konserve yiyecekleri ne evime sokuyorum ne başka bir yerde tüketiyorum. Her şeyin doğalını ve mevsiminde olanını yiyorum. Ben herkesin istediğinde damak tadını bile değiştirebileceğine inananlardanım.

ALKOL ALMIYOR

Nurgül Yeşilçay: İçki içmiyorum, ekmek yemiyorum. Sağlığım ve formum için bunlardan vazgeçtim. Bolca zeytinyağlı yemek tüketiyorum. Mutlaka spor yapıyorum. Bu yüzden henüz sağlığım yerinde.

UZMANLARA DANIŞIYOR

Kadir İnanır: Son üç yıldır bence dünyanın en iyi doktorlarından birinin danışmanlığında besleniyorum. Kendisi İngiltere'deki London Klinik'te uzman. Sağlığım için vazgeçtiğim birçok zararlı gıda var. Ama bundan mutsuz değilim. Yaşımın getirdiği riskleri doktorumun önerilerini dikkate alarak minimuma indirmeye çalışıyorum.

3 BEYAZDAN UZAK DURUYOR

Fadik Sevin Atasoy: Şu sıralarda sağlığım için zararlı olan tek alışkanlığım sigara. Onu da yakında bırakmayı düşünüyorum. Sağlığım için 3 beyaz olan un, şeker ve tuzdan vazgeçtim. Makarnayı çok severdim ve hâlâ seviyorum. Şimdilerde kepekli makarna yiyorum. Eti ancak kıyma ya da köfte olarak tüketiyorum.

Haberin Devamı