Gazete Vatan Logo
Magazin The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?

The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?

Kaliforniyalı alternatif rock grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar gündem oldu. İddiaların ardından The Neighbourhood dağıldı mı, sorusuna yanıt aramaya başladı.

The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?

2011 yılında kurulan ve 2013 yılında çıkardıkları “I Love You” albümüyle büyük beğeni toplayan bir çıkış yakalayan The Neighbourhood’ın grup üyeleri Jesse Rutherford (vokal), Zachary Abels (gitar), Mikey Margott (bas gitar), Jeremy Freedman (gitar) ve Brandon Fried (bateri) gibi isimlerden oluşuyor.

THE NEİGHBOURHOOD DAĞILDI MI?

The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar, grubun solisti Jesse Rutherford’un 30 Ocak 2024 tarihinde Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Rutherford, paylaşımında “The Neighbourhood RIP” yazarak, grubun adının baş harflerini kullandı. Bu paylaşım, grubun hayranları arasında büyük bir paniğe neden oldu.

Hayranlardan bazıları Rutherford’un yaptığı paylaşımın yeni bir albümün habercisi olduğunu düşünürken, bazıları da grubun dağıldığını ya da Rutherford’un gruptan ayrıldığını düşündü.

Grup üyelerinden herhangi biri, bu paylaşımın ardından bir açıklama yapmadı. Grubun resmi Instagram hesabından yapılan 31 Ocak 2024 tarihli gönderide grubun yeni albümünün adının “R.I.P. 2 My Youth” olduğu ve 30 Nisan 2024 tarihinde yayınlanacağını iddia etti.

Haberin Devamı