Gazete Vatan Logo
Magazin Özcan'ın filmini duyan Mahsun paniğe kapıldı

Özcan'ın filmini duyan Mahsun paniğe kapıldı

Özcan Deniz, deşifre edilmekten çekinen Kırmızıgül'e "Filmde seni üzecek bir şey yok" dedi. Ancak, filmde Kırmızıgül'ün oğlunun annesi olan dansöz sevgilisi bile var

Özcan Deniz'in hayat hikayesinden bir kesitin anlatıldığı "Nerdesin Firuze" adlı filmin çekimine Okmeydanı PERPA'da başlandı. Film daha şimdiden polemik konusu olmaya aday. İlk kıvılcım Mahsun Kırmızıgül'ün filmin çekileceğini duymasıyla başladı. Kendisiyle ilgili bir çok şeyin filmde deşifre edileceğinden çekinen Kırmızıgül, Özcan Deniz'i arayarak "Ne yapıyorsun" diye sordu.

İkna etti fakat...
Bunun üzerine Deniz, ünlü türkücüyü filmin yönetmeni ile buluşturdu ve kendisiyle ilgili "üzecek" bir şeyin olmadığına ikna etti. Ancak filmde Kırmızıgül'ün oğlunun annesi olan ve o dönemdeki imam nikahlı eşi Gölgem'e de yer verildi. Aynı zamanda oryantal olan Gölgem'i filmde TV dizileriyle tanınan Janset oynayacak. Mahsun Kırmızıgül'ün, oldukça hassas olduğu eski eşinin Özcan Deniz'in filminde canlandırılmasına büyük tepki göstereceği konuşuluyor.

İşte Özcan Deniz'in hayat hikayesinde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları gerçek karakterler:
Haluk Bilginer (Hilmi Topaloğlu)
Ragıp Savaş (Mahsun Kırmızıgül)
Cem Özer (Burhan Aydemir-Prestij Müzik'in eski ortağı)
Demet Akbağ (Firuze)
Kemal Gökhan Gürses (Mustafa Topaloğlu)
Şebnem Dönmez (Esin Morahoğlu- Özcan Deniz'in platonik aşkı)
Güner Özkul (Hilmi Topaloğlu'nun eşi)
Janset (Mahsun Kırmızıgül'ün dansöz sevgilisi)

Filmin gerçekle alakası yok!
Filmde Almanya'dan büyük umutlarla Türkiye'ye gelen Ferhat Can'ı canlandıran Özcan Deniz, "Bu hayat hikayem değil, gerçekle de bir ilgisi yok" dedi. Deniz "Hayatımdan bir kesitten yola çıkılarak hazırlanmış bir senaryodur. Daha çok gencim bu kadar kısa sürede hayat hikayemi çekecek kadar saf değilim" dedi. İşte Deniz'den ilginç açıklamalar:

* Ben senaryo için 100 tane değişik tip anlattım. Seçilenler film için en önemli olanlarıdır.

* Seymen Ağa bu filmi çekmemizde önemli rol oynamamıştır.

* Senaryoda Ferhat intihara eğilimi olan bir karakter. Ama ben intiharı düşünecek kadar zayıf yapılı değilim.

Haberin Devamı