Gazete Vatan Logo
Magazin O sözler kimin için?

O sözler kimin için?

Ünlü sanatçı Gülben Ergen yazdığı mesajların ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı...

O sözler kimin için?

Cep telefonundan “Sen benim şahdamarım mısın?”, “Sahip misin sen bana?” şeklinde mesaj atarken görüntülenen Gülben Ergen’in, reklam sektörünün önde gelen isimlerinden biriyle birlikte olduğu iddia edildi.

Gülben Ergen’in, geçen hafta konuşmacı olarak katıldığı Araştırma Zirvesi’nde onlarca kamera önünde cep telefonundan attığı mesajların TNT’deki Kırmızı Halı’da yayınlanması ortalığı karıştırdı. Ergen programının yapıldığı TRT Ayazağa Stüdyoları’nın önünde bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı “Sen benim şahdamarım mısın?”, “Sen benim rengimsin, gökkuşağımsın”, “Sahip misin sen bana?” şeklinde yazdığı mesajlar hakkında kimseye hesap vermek zorunda olmadığını söyledi. Ancak dün Ergen’le ilgili şok bir iddia gündeme geldi. Bu iddiaya göre Gülben Ergen (39) kendisinden 3 yaş küçük bir reklamcıyla birlikteydi. Hukukçu olan ve reklam sektörünün önemli isimlerinden biri olduğu söylenen bu kişinin eşiyle boşanma sürecinde olduğu konuşuluyor. 2 yaşında bir oğlu olan reklamcının, Gülben Ergen’in yer aldığı Araştırma Zirvesi’ne de katıldığı ve arka masada oturduğu da öne sürüldü.

İşte Gülben Ergen’in ‘Yeni bir hayat’ rumuzlu kişiyle kameralara yakalanan cep telefonu yazışmaları:



Gülben Ergen: Sen neredesin sevgilim?

Yeni bir hayat: En arkada.

Gülben Ergen: Elvan (Çocuklar Gülsün Diye kampanyasındaki Elvan Oktar) dehşete düştü. ‘Ne güzel bakıyor’ dedi. ‘Televizyondan daha hoş’ dedi. ‘Canım o benim’ dedim, Ve böyle bir adamdan zarar gelmezmiş. Sen şahdamarım mısın benim? Sahip misin sen bana?

Yeni bir hayat: (Sahnedeki grubu kastederek) Kadınlar Günü’nde bu kızları al dekor olarak, Arada patırtı yaparlar. Kadınlarla olur stüdyo. Çok renklendirir ekranı.

Gülben Ergen: Alırım sevgilim. Rengim sensin. Ben de senin gökkuşağınım. Daha iyi misin sevgilim?

Namusumu tartıştırmam!

Gülben Ergen, dün iddialarla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

- Bir kadın olarak bu ülkede başıma yeni gelmiyor bu. Kiminle mesajlaştığımın hesabını vereceğimi düşünmezdim doğrusu.

- Bunu söylediğim zaman belki çok gülersiniz ama ben kendimi sizin aracılığınızla hesap vermiş gibi hissediyorum. Bu bir şarkı sözü desem, bunu Deniz Seki yazdı desem güler misiniz? İstediğiniz kadar gülün.

- Bir arkadaşımla konuşuyordum diyebilirim, Mustafa Erdoğan’la mesajlaşıyordum diyebilirim ama bunların hiçbirini size tek tek açıklamak zorunda değilim.

- Ben 1 sene önce boşanma davası açtım, 8 aydır tek başıma yaşıyorum, ayaktayım. Herkes kendi yaşadığını, kendi çektiğini kendi bilir. Ben bir anneyim, çalışan bir anneyim, emekçiyim, işçiyim, uğraşıyorum.

- Bana hiçbir şey olmaz. Şimdi de gülüyorum. Sonra da gülerim. Bu oyun hep böyle oldu. 22 senedir bu böyle oldu, ben hep gülerim. Boşanma davamı da etkilemez.

Ergen twitter hesabına da “Magazin benim işimin en renkli parçası, kabulum, yol arkadaşım... Amaa... Namusumu tartışanı adalete teslim ederim. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim ben. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, bilmeden yargılamak, idam edebilmek en kolayıdır” yazdı.

Şoför Ahmet spor hocası Serkan çıktı!

Bu arada Gülben Ergen, ocak ayında da bir erkekle görüntülenmiş, Ergen’in yardımcısı “Gülben Hanım, o akşam Mustafa Erdoğan ile birlikte tatilden dönecek olan çocuklarını almak için havalimanına gidiyordu eşyaları çok olduğu için ikinci arabayı kullanmayı tercih etti. Fotoğrafları çekilen kişi, yoğun dönemde kullandıkları şoförleridir. Adı Ahmet’tir” demişti. Ergen cephesinin şoför Ahmet dediği kişinin özel dersler veren Serkan isminde bir spor hocası olduğu öğrenildi. Ergen’e de özel ders veren Serkan’ın o gece fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı