Gazete Vatan Logo
Magazin ‘O benim kurabiyem’

‘O benim kurabiyem’

Deniz Akkaya, 8 aylık kızı Ayşe ile Instyle Dergisi’nin özel Instyle Kids sayısına muhteşem pozlar verdi

Bir dönemin en popüler mankenlerinden Deniz Akkaya, ‘Kurabiyem’ diye sevdiği 8 aylık kızı Ayşe ile Instyle Dergisi’nin özel Instyle Kids sayısına muhteşem pozlar verdi.

Deniz Akkaya, Instyle Dergisi’nin özel Instyle Kids sayısına kızı ayşe özel pozlarlar verdi.

Akkaya, samimi açıklamalarda bulunduğu röportajda hem annelikten, hem de bu ay Bağdat Caddesi’nde açacağı Chic Frog isimli bebek mağazasından söz etti:

- Bebek alışverişine Ayşe’ye hamileyken başladım. Özellikle 3.5 ay kaldığım ABD’de bebek sektörünün inanılmaz ilerlediğini gördüm. Çok güzel şeyler var ve üstelik de fiyatları da oldukça hesaplı. Bizim ülkemizde kaliteli bir almak istediğinizde inanılmaz paralar ödemek zorunda kalıyorsunuz.

- Ben kızımı çok süsleyemiyorum. Çünkü tepki veriyor. Toka istemiyor, ayakkabılarını ayağından fırlatıyor. Bazen özenip fırfırlı elbiseler giydiriyorum ama kısa zaman sonra sıkılıp ağlamaya başlıyor, çıkarıyoruz. İster istemez sportif bir tarzı oluyor. Ayşe çok hareketli. Beni yoruyor. Ama hareketsiz bir bebek olmasındansa böylesini tercih ederim. Derdini net bir anlatabilen bir çocuk. Zaten bu büyümesi en büyük amacım. Biz yorulalım... Olsun. Hem bu sayede zayıflatıyor annesini.

- Benim kızım yay burcu. Fazla özgürlüğüne düşkün olacak galiba. Ben de uzaklara kaçamasın diye göbek bağını hala evde tutuyorum. Bir işe yarar mı bilmem? Sanırım çok seyahat eden, gezen bir kız olacak.

- Her kadın gibi ben de uzun süre eski kıyafetlerime giremedim. Ne kadar zayıflasanız da bir deformasyon oluyor. Ufak tefek hilelerle fazlalıkları gizleme çabalarım oldu. Sonra bunları teknik olarak nasıl yapabileceğimizi Ten ile görüştük. ‘Hataları gizleyen’ giyim koleksiyonu üzerine resmen bir labaratuar çalışması yapılıyor.

Haberin Devamı