Gazete Vatan Logo
Magazin Kardeş Payı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kardeş Payı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kardeş Payı yeni sezonun ilk bölümü ile geçen hafta izleyenlere merhaba dedi. Kardeş Payı hayranlarını ilk bölümü ile gülme krizine soktu. Kardeş Payı hayranları şimdi merakla 24.bölüm fragmanını bekliyor. 24.bölüm fragmanı haberimizde bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Kardeş Payı son bölümde neler olmuştu?

Her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı; Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleri ve mahallede yaşanan komik olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacak.

Dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan mucit kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirirler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadırlar.

Metin ve Ali gönül işlerine yoğunluk verdi!

Gönül işlerini halletmek için bundan iyi firsat olmaz diyen kardeşler aşk hayatlarını düzeltmek için harekete geçerler.

KARDEŞ PAYI YENİ BÖLÜM FRAGMANI!


Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar. Hakem maçı bitirmek üzere, kaleyi gören, gördüğü yerden şut çekiyor. Kardeş Payı olaylı ve eğlenceli sezon final bölümüyle Perşembe Star’da...
Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor.

Haberin Devamı