Gazete Vatan Logo
Magazin Kaçak Gelinler dizisi için şok eden karar!

Kaçak Gelinler dizisi için şok eden karar!

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Kaçak Gelinler dizisi ile ilgili resmi Twitter hesabından yapılan açıklama herkesi şok etti. Kaçak Gelinler dizisi ekrana veda mı edecek? İşte o mesaj:

Kaçak Gelinler dizisi için şok eden karar!

Kaçak Gelinler dizisi bu hafta 28. Bölüm ile ekrana gelecek. Yapılan açıklamaya göre 29. Bölüm ile ekrana veda edecek olan dizi akıllarda soru işareti bıraktı.

YAYIN TARİHİ: 15 Ocak Perşembe
YAYIN SAATİ : 22.30
Yapım: NTC MEDYA
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç
Müzik: Cem Özkan
Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç
28.BÖLÜM
Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem’in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim’le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.Pınar’ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat’a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar.

Haberin Devamı

İşte o açıklama: