Gazete Vatan Logo
Magazin İlker Ayrık'tan yeni proje

İlker Ayrık'tan yeni proje

Sevilen oyuncu İlker Ayrık'tan yeni sinema filmi...

Başrollerini İlker Ayrık ve Algı Eke’nin paylaştığı ‘Kedi Özledi’de, aynı evi paylaşan iki sevgilinin yıpranan ilişkilerini ‘AŞK’ isimli kedi kurtaracak.

Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filmine imza atan yönetmen Mustafa Şevki Doğan, yeni sinema filmi "Kedi Özledi"yle beyazperde de sinemaseverlere âşk kokan romantik bir komedi fırtınası estirecek.

Yapımcılığını Avşar Film’in yaptığı, hikâyesini Baykut Badem, senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin yazdığı ‘Kedi Özledi’ adlı sinema filminin başrollerinde İlker Ayrık, Algı Eke, Erkan Sever, Selim Erdoğan, Burcu Biricik, Açelya Elmas, Soydan Soydaş ve Oya Aydoğan rol alıyor.

‘Gerçek aşkın anahtarı’

Çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirilen ve uzun süredir üzerinde çalışılan üçlemenin ilk filmi ‘Kedi Özledi’ 20 Aralık 2013’te vizyona girecek.

Filmde aynı evi paylaşan iki sevgilinin yaşadıkları mizahi bir dille anlatılıyor. Modern hayatta birbirini çok seven Kadir (İlker Ayrık) ve Kıymet (Algı Eke) çevresindekiler tarafından yıpratılmaya çalışılan ilişkilerini arada kalan ‘Aşk’ isimli kedi sayesinde kurtarmaya çalışacak. Aşk, Kadir’in ilişkilerinin ilk döneminde sokakta bulduğu ve Kıymet’e hediye ettiği yavru kedidir. Kadir ve Kıymet’in ilişkilerini mizahi dille ele alan filmin yönetmeni Doğan, “Çekimler çok keyifli ve güzel geçti. Mutlu olmak için yeter ki elinde gerçek aşkın anahtarı olsun” dedi.

Haberin Devamı