Şeyma Subaşı'dan eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye gönderme!
.

2018'de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia'yla aşk yaşamaya başlayan ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Subaşı, ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açtı.

"BEBEĞİMİ KAYBETTİM" Kendisi için uçak kapatan sevgilisi hakkında, "Ben onun malı olmaktan mutluyum" diyen Subaşı, geçtiğimiz ay evlilik teklifi almasının ardından hamile olduğunu açıkladı. Ancak hamileliğini duyurduğu paylaşımı hemen silmesi kafaları karıştırdı. Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini söyledi. Ardından Subaşı ilişkilerini noktaladıklarını duyurdu

"AYRILMAK İSTEYEN BENDİM" Özellikle son bir ayda magazin gündeminde sıkça konuşulan ikilinin ayrılık nedeni merak konusu olurken, Alsaloussi sessizliği bozdu. "Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim." diyen iş insanı, Şeyma Subaşı ile yaşam tarzlarının farklı olduğunu ve Subaşı'nın ilişkilerini çok göz önünde yaşadığını belirtti.

Alsaloussi'nin açıklamasının ardından Subaşı, tatil yaptığı Ibıza'dan manidar bir paylaşımda bulundu.

"SİZİ ÜZMELERİNE İZİN VERMEYİN" Subaşı, "Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin." ifadelerini kullandı. Subaşı'nın bu paylaşımı eski 'sevgiliye gönderme' olarak yorumlandı.

BOYNUZ İŞARETİ DE DİKKAT ÇEKTİ Diğer yandan Subaşı'nın bir gün önce boynuz işareti yapması, sosyal medyada Alsaloussi tarafından aldatıldığın iması olarak yorumlandı.



