Gazete Vatan Logo
Magazin Etkinlikler iptal edildi!

Etkinlikler iptal edildi!

Ankara’da yaşanan ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan terör saldırıları nedeniyle birçok erkinlik iptal edildi.

Etkinlikler iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Ankara’da 28 kişinin öldüğü, 61 kişinin de yaralandığı terör saldırısı nedeniyle tüm konser ve tiyatro oyunlarını iptal etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ankara’da yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleşecek olan etkinlikler iptal edilmiştir” denildi.

- Uygur Tiyatrosu da yarın CRR’de sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali’ni erteleyerek seyircileriyle şu notu paylaştı: “25. Yıl Kutlaması kapsamında Marko Paşa Müzikali, Ankara’daki melun terör olaylarından dolayı ertelenmiştir.”

- 20 Şubat gecesi Trump Cadde’de gerçekleşecek DJ Olcay Tanberken’in “Dünden Bugüne Türkçe Pop” partisi, ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle iptal edildi.

- Gülşen’in Cuma akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konseri ertelendi.

- Babylon’da gerçekleşecek Mehmet Erdem konseri, ileri bir tarihe ertelendi. Ayrıca aynı mekandaki Amiina konseri de iptal edildi.

Haberin Devamı

- Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek Yakaza Ensemble konseri ertelendi.