Gazete Vatan Logo
Magazin Eşi en ön sırada izledi

Eşi en ön sırada izledi

Bugüne kadar gerçekleştirdiği defilelerle sivil toplum kuruluşlarına büyük destek sağlayan modacı Mehmet Köymen'in "Kraliçe Arı" adını verdiği 2006 yaz hot coutere koleksiyonu önceki gece Çubuklu 29'da bir defile ile tanıtıldı

Bugüne kadar gerçekleştirdiği defilelerle sivil toplum kuruluşlarına büyük destek sağlayan modacı Mehmet Köymen'in "Kraliçe Arı" adını verdiği 2006 yaz hot coutere koleksiyonu önceki gece Çubuklu 29'da bir defile ile tanıtıldı. Defilenin sonunda Yeşim Salkım'da podyuma sahne alarak geceye destek oldu. Eşi İlker İnanoğlu'da, Salkım'ı en ön sıradan izledi.

Bu defilesi ile 15. platin yılını kutlayan modacı Mehmet Köymen, "Her zaman kendime ünlü moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk ve Cemil İpekçi'yi örnek aldım umarım ileriki zamanlarda da bizi örnek alacak genç modacılar yetişir" diyerek duygularını dile getirdi. Defilede Nilay Ceylan, Duygu Ulaş, Fatoş Kabasakal, Merve Karan gibi mankenler boy gösterdiler.

Defileyi izleyenler arasında Türkan Sabancı, İnci Gazioğlu ve Buket Taşdelen gibi cemiyetin tanınmış isimleri yer aldılar.

Hanımağa Türkan

Geceye katılan Türkan Sabancı en çok dikkati çeken isim oldu. Defile sırasında sıkıldığı ceketini üstünden çıkaran Türkan Hanım, sonra çevresinde bir tur attırarak ceketini omuzlarının üstüne koyarak defile boyunca hanımağa gibi oturdu.

Haberin Devamı