Gazete Vatan Logo
Magazin Bu tarz kimin?

Bu tarz kimin?

İki kanalı birbirine düşüren “Bu Tarz Benim” yarışmasında kılıçlar çekildi, düello ise Pazartesi günü başlıyor.

Bu tarz kimin?

TV8 ile Show TV arasındaki “Bu Tarz Benim” savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma Pazartesi gününden itibaren her iki kanalda aynı formatla, aynı dekorla, aynı saatte hatta aynı isimle karşı karşıya gelecek. Erken kalkan çok yol alır misali TV8’deki yarışma geçen Pazartesi günü seyirciyle buluştu. Kadro eski kadro. Sunucusu Öykü Serter, jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez. Show TV ise yarışa bu Pazartesi günü dahil olacak. Sunucusu Ebru Akel, jüri üyeleri Cemil İpekçi, Chloe Longhnan, Sibel Arna, Umut Eker. TV8’deki programın yapımcısı “Bu tarz program mı olur?” diyerek Show TV’deki yayını engellemek için harekete geçti. Yasal yollara başvuracaklarını söyleyen yapımcı “Show TV tarafından aynı isim ve aynı içerik ile 19 Ocak tarihinde yayına gireceği belirtilen program, format haklarımızın haksız ve izinsiz kullanımı anlamına gelmekte olup, hukuka, mahkeme kararlarına, ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırıdır” diye açıklama yaptı.

Chloe Ivana’ya karşı

Show TV ise geri adım atmıyor, tam aksine “Pazartesi günü başlıyoruz” diye anonslar dönmeye devam ediyor. Hatta final geceleri için konuk jüri üyesinin Bülent Ersoy olacağını duyurdular. Diva yıllarca sahne kıyafetlerini tasarlayan Nur Yerlitaş’la Cumartesi akşamları karşı karşıya gelecek. Bakalım reyting yarışında ipi kim göğüsleyecek? Programda Ivana Sert’in boşluğunu Serdar Ortaç’ın eşi Chloe kapatacak. Türkçe derslerine son sürat devam eden Chloe’nin çok yol katettiğini belirteyim. Üç yıldır Türkiye’de bulunmasına rağmen 13 yıldır buralarda olan Ivana’dan daha iyi konuşuyor.

Haberin Devamı

Avantaj ise TV8’de

Şimdilik avantajlı taraf TV8’deki “Bu Tarz Benim” görünüyor. Sonuçta seyirci yarışmayı o kadroyla sevip beğendi. Her ne kadar TV8’de yayınlanan ilk üç bölümüyle reytingte beklentilerin altında kalsa da zamanla yükseleceğini düşünüyorum. Yarışma yeni kanalındaki en büyük sınavını bu Cumartesi yayınlanacak olan final gecesiyle verecek. İlk sezonda final geceleriyle dizileri geride bırakan yarışmanın zirve yarışında ne yapacağı merak konusu. TV8’in ilk final gecesinin konuk jüri üyesi Hülya Avşar olacak. Daha sonrakileri tahmin etmek hiç de zor değil. Burcu Esmersoy, Saba Tümer, Murat Boz, Özgü Namal ve TV8’in diğer yüzleri. Üç Adam’ın jüri koltuğuna oturup Nur, Ivana, Kemal’i taklit etmesi de an meselesi. İki kanalın da bütün kozlarını oynayacağına hiç şüphe yok. Bakalım bizim tarzımızı hangisi belirleyecek.

Haberin Devamı