Gazete Vatan Logo
Magazin Boykot Dalgası

Boykot Dalgası

‘Eşcinsel çiftler çocuk sahibi olmamalı’ diyen Dolce&Gabbana ikilisine Elton John’un başlattığı boykot dalgası çığ gibi büyürken, ünlü moda devi de karşı boykot kampanyası başlattı

TEPKİLER BÜYÜYOR...

Moda ve müzik dünyası arasındaki ‘çocuk’ tartışması giderek sertleşiyor. İtalyan moda devi Dolce&Gabbana’nın tasarımcıları Domenico Dolce ve Stefano Gabbana İtalyan basınına verdikleri bir röportajda eşcinsellerin çocuk sahibi olmasına “Kimsayasl döllenme ve kiralık rahimler doğaya aykırı” gibi sert sözlerle karşı çıkışmış, eşcinsel evliliğinden iki çocuk sahibi olan ünlü müzisyen Elton John John, “hangi hakla benim çocuklarıma sentetik diyebilirsin” diye iki modacıyı boykot için #BoycottDolceGabbana etiketiyle boykot çağrısı yaptı. Sosyal medyada John’a Ricky Martin’den Courtney Love’a, Sharon Stone’dan Victoria Beckham’a destek çığ gibi büyüdü.

‘ELTON JOHN TALİBAN GİBİ’

Elton John arkasına ünlü desteği alırken Dolce&Gabbana da boş durmadı ve karşı boykot kampanyası başlattı. Stefano Gabbana, Elton John’un paylaşımının altına “Faşist” ve “Elton John’u boykot edin” yorumları bıraktı. İki modacı basın açıklamasında özgürlük ve aşka inandıklarını insanları seçimlerinden dolayı yargılamayı amaçlamadıklarını dile getirdi. İtalyan muhafazakar parti NCD milletvekili ise Roberto Formigoni, Elton John için “Charlie Hebdo saldırısını yapan İslami fanatikler gibi” dedi ve ünlü müzisyeni Taliban’a benzetti.

Haberin Devamı