Gazete Vatan Logo
Magazin Bağırarak şarkı söyleme zamanı

Bağırarak şarkı söyleme zamanı

Festival ruhunu özleyenler için Babylon Soundgarden, yarın Kilyos’ta kapılarını açıyor. Birbirinden iyi isimlerle eğlenme zamanı geldi

Bağırarak şarkı söyleme zamanı

Bu yıl ilk kez kamplı olarak gerçekleşecek Soundgarden Festivali, yarın Kilyos’ta kapılarını açıyor. Gorgon City, The Drums, Anne-Marie, Sevdaliza, Kadebostany, Kalben, Whilk & Misky, Wax Tailor, Adamlar, Kabus Kerim, Hey! Douglas, Derrick May, Juju & Jordash, Cosmin TRG, Ahu, Sonido Tropico ve çok daha fazlası festival sahnesinde olacak.

Çadırıyla gelenler için bugün giriş yapılan festival alanında Kabus Kerim ve DJ’ler performanslarıyla kampçıları selamlayacak. Festivalin en dikkat çeken isimleri ise hiç şüphesiz The Drums, 1979’un Britanyalı DIY gruplarının enerjik clatter-punk’ını hatırlatıyor. Anne-Marie ise internet üzerinden Türk hayranı ile yaptığı “Rockabye” cover’ı ile beğeni toplamıştı. Sanatçıdan, otoriteler “pop müziğin en parlak yeni yıldızı” olarak bahsediyor. İran asıllı Sevdaliza ise kışkırtıcı bir sahne performansı sergileyecek. Kadebostany de pop kültürünün sınırlarını zorlayacak sahnesi ile geliyor.