Gazete Vatan Logo
Magazin 'Acı çekmekten keyif alıyorum!'

'Acı çekmekten keyif alıyorum!'

Cemile dizisinin çekimlerini sürdüren Türkan Şoray, bir yandan da yeni filmine ve albümüne hazırlanıyor. Haftanın 5 günü çekim yapan Şoray, bazen yorgunluktan bitap düşüp set ekibinin kollarında eve dönüyor. Ancak bu durumdan memnun. Çünkü "Ben mazoşistim" diyor

Şu aralar 'Cemile' dizisinin acılı annesi olarak izlediğimiz Türkan Şoray, bu karakteri çok benimsediğini söylüyor. Dizide suçsuz yere cezaevine giren ve 15 yıl boyunca 3 çocuğundan haber alamayan Cemile'yi canlandıran Sultan, haftanın 5 gününü sette geçiriyor. Bir yandan da hem Temmuz'da çekimlerine başlayacağı 'Suna' filminin hazırlıklarını yapıyor, hem merakla beklenen albümünü çalışmalarını yürütüyor hem de senaryo yazıyor. Haliyle çok yoruluyor. Ancak Şoray yorulmaktan şikayetçi değil. Aksine zevk aldığını söyledi.

Okul yaptıracak
"Ben sanırım biraz mazoşistim. Yoruldukça, acı çektikçe keyif alıyorum. Bazen saatlerce çalışıyoruz. Geçenlerde artık ayaklarım şişti ve setteki arkadaşlarımın kollarında eve gittim. Çok canım yandı. Ama bu bana büyük keyif veriyor. Yaptığım iş daha da anlam kazanıyor" diyen usta oyuncu, çıkaracağı albümün geliriyle bir okul yaptıracak. Şoray albümle ilgili "Birçok firmadan teklif var ama ben prodüktörlüğünü kendim yapmak istiyorum. Her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Şu andaki tek amacım bu" diye konuştu. Beyazperdeye aktarmayı planladığı senaryosunda ise bir aşk hikayesini anlatan Şoray, 2006 yılı içinde bu projeyi gerçekleştireceğini de söyledi.

Haberin Devamı