Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK lider kadrosu adeta hareket edemez hale getirilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK lider kadrosu adeta hareket edemez hale getirilmiştir Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri mensupları artık biliyor ki dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin soluğu enselerindedir. MİT’in TSK ve emniyet teşkilatımızla yürüttüğü ortak operasyonlar sayesinde PKK lider kadrosu adeta hareket edemez hale getirilmiştir." dedi.
26.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
MİT'i sordu polisi alarma geçirdi
MİT'i sordu polisi alarma geçirdi Adana'da bir bankanın özel güvenlik görevlisine MİT'in adresini sorduktan sonra kaçan şahıs polisi alarma geçirdi.
8.10.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanlığı da taşınıyor
Genelkurmay Başkanlığı da taşınıyor Genelkurmay Başkanlığı'nın Ankara dışına taşınması gündeme geldi. Genelkurmay için şuan iki formül üzerinden duruluyor
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de kaç kişi dinleniyor?
Türkiye'de kaç kişi dinleniyor? Sadece birkaç kişinin parmak iziyle girebildiği kayıt odası görüntülendi...
29.09.2021 Gündem