Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor?
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ve daha birçok uygulamada erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorun pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, Youtube, instagram, Twitter’a neden girilmiyor? Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem