İçişleri Bakanlığı 4/B personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 3546 personel alımı mülakat sınavı ne zaman?
İçişleri Bakanlığı 4/B personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 3546 personel alımı mülakat sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı 3546 personel alımı başvuru sonuçları merakla bekleniyor. “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” ile 3546 personel alımı yaptı. Başvuruların tamamlanmasıyla, sonuç tarihi ve mülakat sınavları için yapılan aramalar arttı. Bakanlık tarafından yapılan değerlendirme sonuçları sonrası mülakat sınavı tarihi ilan edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 3546 personel alımı mülakat sınavı ne zaman?
28.06.2022 Personel Alımı
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! Gençlik ve spor Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekimi yapıyor. Taha Akgül Spor salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi detayları sorgulanmaya başlandı. 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde üzerinden başvurusunu yapan adaylar, kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl ve nereden öğrenileceğini merak ediliyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ve GSB kura yeri sorgulama…
15.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi…
İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi… İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere aralarında avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı gibi bölümlerin de yer aldığı kadrolara 1.772 sözleşmeli personel alımı için sözlü sınava kalanları açıkladı. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularını tamamlayan adaylar arasında 2020 yılı KPSS puan türüne göre en yüksek puana sahip sözlü sınavlara katılmaya hak kazandı. Sözlü sınav hakkı kazanan adaylar sınavlar ile ilgili detayları araştırıyor. İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınav ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi…
9.02.2021 Personel Alımı
1772 personel alımı sonuçları açıklandı! İçişleri Bakanlığı 4b sözleşmeli personel alımı sonuçları öğrenme linki…
1772 personel alımı sonuçları açıklandı! İçişleri Bakanlığı 4b sözleşmeli personel alımı sonuçları öğrenme linki… İçişleri 1772 kişilik personel alım sonuçlarını açıkladı. İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.772 adet boş pozisyonlara personel alımı başvuru işlemleri 25 Ocak'ta alınmış ve 29 Ocak'ta sona ermişti. İçişleri Bakanlığı, 1772 kişilik personel alımında sözlü sınava kalanları açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularının ardından sınav 22 Mart-8 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. İçişleri bakanlığı 1772 personel alımı şartları ve başvurusu…
8.02.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. MGM personel alımı ilanına göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 6 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MGM personel alımı ilanı ve başvuru şartları!
28.01.2021 Personel Alımı
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 90 hizmetli alınacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvuruları 25 Ocak'ta başladı. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM personel alımı detayları!
27.01.2021 Personel Alımı
EGM personel alımı 2021! EGM hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
EGM personel alımı 2021! EGM hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde 90 hizmetli alınacak. Peki, EGM personel alımı başvuruları nasıl yapılır 2021? EGM personel alımı başvuru şartları!
22.01.2021 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 90 hizmetli alınacak! EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 90 hizmetli alınacak! EGM hizmetli alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde 90 hizmetli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
5.01.2021 Personel Alımı
KPSS polislik önlisans puanı! Polislik KPSS önlisans puanı P93 puan türünden kaç olacak?
KPSS polislik önlisans puanı! Polislik KPSS önlisans puanı P93 puan türünden kaç olacak? Polis olmak isteyen kişiler, KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merakla polislik için gerekli olan KPSS önlisans puanını araştırmaya başladı. KPSS polislik taban puanları dönemine göre değişiklik gösterebiliyor. İşte KPSS polislik taban puanları hakkında merak edilenler…
26.11.2020 Personel Alımı
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi Corona virüs tedbirlerini de içeren torba kanun yürürlüğe girdi. Önceki akşam TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, 1 Mart - 30 Haziran döneminde işyeri kiralarının ödenmemesinin tahliye sebebi sayılmaması gibi düzenlemeler içeren kanun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
26.03.2020 Gündem
Göç idaresi personel alıyor!
Göç idaresi personel alıyor! Göç idaresi personel alımı ilan yayınladı. İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göz Uzman Yardımcılığı kadrosu için 45 personel alacağını duyurdu. Peki, Göç Uzman Yardımcılığı başvuru şartları neler?
7.11.2019 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı!
İçişleri Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı! İçişleri Bakanlığı personel alım sonuçları resmi site üzerinden duyuruldu. E-devlet platformu üzerinden 22 Mayıs tarihine kadar başvuruları yapılan İçişleri Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı günlerdir merakla bekleniyordu. İşte İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama...
29.09.2021 Gündem
Ehliyet ve pasaport artık emniyetten alınmayacak!
Ehliyet ve pasaport artık emniyetten alınmayacak! Jandarma'yı İçişleri Bakanlığı'na bağlayacak paket mecliste.
29.09.2021 Gündem