Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bunlar daha kimi aday çıkaracaklarını masada konuşmaktan korkuyorlar. 'Masa çatlar, masa dağılır, O yüzden şimdi vakti değil' diye konuşmayı erteliyorlar. Bu masa yedilidir. Milletin gözünden kaçırılmak istenen HDP'dir. Yedi cepheden değil yedi düvelden hareketle büyük bir seçim kampanyasıyla Türkiye karşı karşıyadır" dedi.
20.08.2022 Gündem
Otomobil şarampole yuvarlandı: Aynı aileden 3'ü ağır 5 yaralı
Otomobil şarampole yuvarlandı: Aynı aileden 3'ü ağır 5 yaralı Manisa'nın Soma ilçesinde, otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, aynı aileden 3'ü ağır, 5 kişi yaralandı.
22.07.2022 Yaşam
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Kabine toplantımızda kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani ana para. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak." dedi. Konuşmasının sonunda ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere de bir müjde vermek istediğini belirten Erdoğan, "Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 li,raya yükselmektedir." diye konuştu. Erdoğan son olarak devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını da duyurdu...
18.07.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika olacak
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yılda 1 trilyon 600 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyleyerek, "Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı Projesi bittiğinde Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arasındaki demiryolu seyahati kesintisiz, hızlı ve konforlu bir şekilde yaklaşık 2 saat 15 dakika olacak" dedi.
16.07.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'dan Osmangazi Köprüsü ve İzmir-İstanbul Otoyolu açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'dan Osmangazi Köprüsü ve İzmir-İstanbul Otoyolu açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşüren Osmangazi Köprüsü ve İzmir-İstanbul Otoyolu ile 5 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında toplam 2,5 milyon saat tasarruf sağlandığını duyurdu.
13.07.2022 Ekonomi
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır!
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişme! KYK borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gençleri mağdur etmeyeceklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili “Çalışmalarımız hazır. Kabine toplantısında konuyu ele alacağız” dedi. Gençlere yurt müjdesi de veren Bakan Kasapoğlu, “15 Temmuz- 1 Eylül tarihleri itibarıyla gençlerimiz nereyi gezmek istiyorlarsa ücretsiz konaklamayı onlara sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
13.07.2022 Ekonomi
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz'
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz' Büyük bir yatırımla kısa sürede yap işlet devret yöntemiyle hizmete alınan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul İzmir otoyolunda rekor kırıldı. Köprü ve otoyol için devletin kasasından bir kuruş çıkmazken, günlük 40 bin adet olarak verilen geçiş garantisinin üzerine çıkıldı. Köprüden geçen günlük araç sayısı son 6 ayda günlük ortalama 45 bini geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-İstanbul Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü ile yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz” dedi.
8.07.2022 Ekonomi
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize İzmir-İstanbul Otoyolu'nda kaza geçiren bir dönem Hepsi Grubu'nda yer alan Gülçin Ergül kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti. Ünlü şarkıcı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Kaza sonrası zor günler geçirdiğini söyleyen Gülçin Ergül, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.
8.04.2022 Magazin
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilen projelere yönelik iddialarını yalanladı.
30.03.2022 Gündem
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu...
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu... Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, arkadaşı hayatını kaybetti.
14.12.2021 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: Çocuklarımızı kandırmaya kalkanlar, elleri boş dönecek
Bakan Karaismailoğlu: Çocuklarımızı kandırmaya kalkanlar, elleri boş dönecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Birlikte üretmekten, çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hizmeti her köye, her haneye taşıyacağız. Gençlerimize eğitim ve iş imkanları sağlayacağız. Çocuklarımızı kandırmaya kalkanlar, geldikleri yere elleri boş dönecek. Bizim gözden çıkaracak tek bir evladımız yok" dedi.
17.03.2021 Gündem
Duygu'nun mucizevi kurtuluşu! Görenler inanamadı...
Duygu'nun mucizevi kurtuluşu! Görenler inanamadı... İzmir-İstanbul otoyolunda 3 otomobilin karıştığı kazada, biri ağır, 2 kişi yaralandı. Bir sürücü ise ikiye bölünen otomobilden burnu dahi kanamadan kurtuldu.
26.02.2021 Yaşam
Eski başkanın oğlu, kazada hayatını kaybetti
Eski başkanın oğlu, kazada hayatını kaybetti Balıkesir'in Susurluk Belediyesi eski Başkanı İsmail Güneş'in oğlu Doğan Güneş, otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada yaşamını yitirdi.
9.02.2021 Yaşam
Bariyere saplandı: 2 ölü, 2 yaralı
Bariyere saplandı: 2 ölü, 2 yaralı İzmir-İstanbul Otoyolu'nun Soma ilçesindeki bölümünde bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
17.08.2019 Yaşam
Gece yarısı feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Gece yarısı feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada, aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
8.08.2019 Gündem
Bir bölümü daha açılıyor! Yolculuk süresi 3,5 saate inecek
Bir bölümü daha açılıyor! Yolculuk süresi 3,5 saate inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik kesiminin daha ilerleyen günlerde hizmete açılacağını bildirdi.
27.07.2019 Gündem
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bugüne kadar projemizde bazı kesimler trafiğe açılmıştı, geçtiğimiz yıllarda 201 kilometresi ana gövde, 33 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere hizmete açılmıştı. Önümüzdeki günlerde ise 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi.
27.07.2019 Ekonomi
Kan donduran görüntü! Bu halde bulundu...
Kan donduran görüntü! Bu halde bulundu... Balıkesir'in Susurluk ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
11.07.2019 Yaşam
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
İki dev köprü birbirine bağlandı
İki dev köprü birbirine bağlandı Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4.  bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın hazır bulunduğu törenle kullanıma  sunuldu.
19.03.2019 Gündem